Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Mahle відчуває дефіцит кабельних джгутів з України

Mahle відчуває дефіцит кабельних джгутів з України

MAHLE Group через війну в Україні відчуває труднощі з побудовою логістичних ланцюгів та зростанням фінансових витрат. Компанія вимагає, щоб виробники автомобілів також взяли на себе частину тягаря.

 

На переконання фінансового директора Mahle Майкла Фріка, виробники та постачальники автомобілів повинні співпрацювати як партнери, щоб досягти справедливого розподілу фінансових втрат обумовлених складною геополітичною ситуацією. Дефіцит запчастин, таких як кабельні джгути з України, та присутній довгий час дефіцит напівпровідників, неодноразово призводили до зупинки виробництва серед автовиробників.

Нинішні виклики – це головне завдання для компанії, яка перебуває на шляху переходу від технології внутрішнього згорання до електромобільності, наголошує Фрік.

Виробник технологій приводу та терморегулювання зміг минулого року відновитися після спаду, пов’язаного з коронавірусом. Продажі зросли на 12%, до одинадцяти мільярдів євро, а рентабельність продажів піднялася до 1,5% після мінус двох відсотків у 2020 році.

Втім MAHLE Group все одно зазнала збитків. Мінус склав 108 млн євро після мінус 434 млн євро минулого року. Зі слів експертів через високі геополітичні ризики та зростання витрат прогноз на поточний рік неможливий.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня