Доступ до офіційного TecDoc в Росії та Білорусії не надаватиметься

Доступ до офіційного TecDoc в Росії та Білорусії не надаватиметься

AGV LAB LLC - офіційний дистриб'ютор TecDoc в Україні та країнах СНД - припинив видачу ліцензій для бізнесу в Росії й Білорусії.

 

Санкційна політика ЄС у зв’язку з військовим вторгненням Росії в Україну, стосується й технічних даних. Разом з тим, далеко не всі країни СНД хочуть співпрацювати з TecAlliance через Росію. TecAlliance підтримує українську компанію-дистриб’ютора та з її допомогою надалі розвиватиме бізнес в пострадянському регіоні.

У зв’язку з технічними роботами, які проводив TecAlliance для закриття ліцензій компаніям, що працюють в країнах-агресорах по IP, тимчасово призупинявся доступ до бази даних для всіх користувачів.

Наразі програмне забезпечення відкориговане й TecDoc працює у звичному режимі.

Відновлено роботу сервісу надання демо доступів. Як і раніше клієнти можуть протестувати базу даних до придбання ліцензії. Повинні працювати всі активні й оплачені акаунти. Коли у доступі відмовлено, перевірте термін дії ліцензії.

Якщо виникають питання, звертайтеся до служби  підтримки

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

AGV LAB LLC – офіційний партнер TecAlliance в Україні, Казахстані та країнах СНД (окрім росії та білорусії) 
Продукція компанії TecAlliance, а саме електронний каталог з підбору запчастин TecDoc WebCat 3.0 можна купити в Україні офіційно! Також у всіх країнах СНД: Азербайджан, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Таджикистан, Узбекистан. Партнером та дистриб'ютором TecDoc є компанія AGV Aftermarket. Замовлення та тестовий доступ можна оформити на сайті webcat.tecdoc-cis.com
AGV Lab – Aftermarket Digital Vision – підрозділ компанії AGV, який займається розробкою та інтеграцією сучасних IT рішень на ринку постпродажного обслуговування автомобілів.
Унікальний досвід роботи понад 12 років на ринку Aftermarket у міжнародному форматі, дає нам ясне розуміння потреб гравців ринку, та можливість допомагати їм впроваджувати та використовувати програмне забезпечення та IT рішення з максимальною ефективністю. Наші продукти: веб технології обслуговування автомобілів - CRM Система MOE-STO, платформа online навчання співробітників автосервісів і автолюбителів.
В арсеналі наших інструментів є розробки та ресурси для digital просування автозапчастин та сервісів в інтернеті для В2В та В2С аудиторії.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня