Допомога армії від учасників автомобільного ринку

Допомога армії від учасників автомобільного ринку

AGV LAB LLC - офіційний дистриб'ютор TecDoc в Україні та країнах СНД, звернулася в соціальних мережах до учасників автомобільного ринку з проханням долучитися до збору коштів для придбання медичного обладнання для Центрального військового шпиталю.

 

«Ми знайшли постачальника машин VAC – апаратів для вакуумної терапії ран. Це обладнання можна придбати у Відні. Вартість одного апарату 3000-5000 євро, в залежності від комплектації. І це без урахування всіх витратних матеріалів. Потреба лікарні набагато більша, ніж 1 апарат. Також у нас величезний список речей, які необхідні для медичної допомоги нашим захисникам», - йдеться у повідомленні на офіційній сторінці компанії у Фейсбук.

Куди буде направлено обладнання – Центральний військовий госпіталь, адреса – Київ, Україна, Госпітальна, 16.

Відповідальні особи в Україні – Матійчук Олександр – старший спеціаліст з медичного забезпечення, відповідальний за митне оформлення гуманітарних вантажів.

«Якщо ваша компанія або ви особисто бажаєте допомогти нам врятувати життя солдатів і цивільних, перейдіть за посиланням та залиште свою контактну інформацію https://lnkd.in/dxYwu4Me Разом ми можемо врятувати багато життів!»

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня