Dayco випускатиме деталі рульового керування та підвіски

Dayco випускатиме деталі рульового керування та підвіски

Усвідомлюючи глобальні зміни в автопромі й перехід від традиційних ДВЗ до гібридних та електричних силових агрегатів, Dayco оголосила про випуск понад 3300 компонентів рульового керування та підвіски. Всі деталі за якістю еквівалентні оригінальному обладнанню (OE), а асортимент включає ШРКШ, наконечники рульових тяг та рульові тяги, а також важелі підвіски, кульові опори, тяги та втулки стабілізатора.

 

Виробник відмічає, що асортимент виробляється відповідно до стандартів оригінального обладнання, як за характеристиками, так і довговічністю. Всі деталі як на стадії виробництва, так і на виході тестуються на відповідність строгим сертифікованим протоколам контролю якості. Також регулярно проводяться тести на втому матеріалу та точність розмірів. Додайте до цього нанесення екологічно чистого електрофорезного покриття, що забезпечує тривалий захист від впливу солей, інших хімікатів, ударів та подряпин. І все це в результаті дозволяє досягти відповідності жорстким вимогам продукції, що випускається під брендом Dayco.

Додаткові переваги з точки зору автосервісу - наявність усіх необхідних в роботі компонентів. Допоміжні елементи, кріплення та з'єднання - комплект Dayco поставляється з усіма необхідними аксесуарами. Це спрощує життя технічним фахівцям та підвищує ефективність роботи автомайстерні.

Ще один важливий фактор - точна ідентифікація відповідної замінної деталі. Це життєво важлива передумова для успішного застосування будь-якої нової лінійки продуктів. Тому виробник надає доступ до допоміжного каталогу з вичерпними перехресними посиланнями та зображеннями. Він завжди доступний на веб-сайті та в мобільному додатку Dayco, а також у популярному онлайн-каталозі TecDoc.

Останній нюанс у тому, що група деталей рульового управління та підвіски продається в яскравій та міцній упаковці, яка підтверджує професіоналізм виробника та тих, хто встановлює ці деталі.

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня