Компанія GSP отримала українські сертифікати

Компанія GSP отримала українські сертифікати

Сертифікація запчастин для післяпродажного обслуговування автомобілів в Україні є обов'язковою умовою присутності на нашому ринку. 15.07.21 компанія GSP отримала два нових сертифікати від Державного автотранспортного науково-дослідного і проєктного інституту згідно з відповідними розпорядженнями Мінінфраструктури.

Яка продукція GSP пройшла державні випробування надійності

Найважливішими сертифікатами для ринку запчастин в Україні є Сертифікат типу та Сертифікат відповідності партії. Документи підтверджують якість та надійність кожної партії автозапчастин, ввезених до України в митному режимі «Імпорт».

На підставах Сертифікатів дистриб'ютор гарантує споживачу відповідність нормам якості та надійності, що діють в Україні.

Сертифікацію пройшли такі групи товарів: запчастини підвіски та рульового механізму, а також гальмівні диски. До першої категорії належать:

  •     рульові тяги;

  •     наконечники рульових тяг;

  •     важелі підвіски;

  •     шарніри кульові важелів підвіски (кульові опори);

  •     шарніри гумово-металеві (сайлентблоки).

Запчастини пройшли повний контроль з використанням сучасного обладнання на базі Національного технічного Університету України КПІ ім. Ігоря Сікорського. Вимірювання проводились у площинах ударної міцності, вимірювання міцності на скручування під різними кутами, а для гумових деталей окремо відбувалася перевірка на твердість та щільність.

Після серії випробувань запчастини зазнавали прогону в умовах, близьких до реальної експлуатації. Гальмівні диски перевіряли на відповідність геометричним розмірам та вимірювання твердості поверхні. Також усі сертифіковані запчастини пройшли ретельний післявипробувальний багатовекторний візуальний огляд.

З точки зору продавців автозапчастин, дистриб'юторів та станцій технічного обслуговування, отримання компанією GSP українського Сертифіката означає автоматичне підтвердження якості та надійності лінійки запчастин, а також можливість надавати гарантію споживачу на термін два роки без обмеження пробігу.

«Запчастини GSP успішно пройшли всі тести. На основі отриманих результатів був складаний й виданий протокол випробувань. Продукція цілком відповідає вимогам до якості автомобільних запчастин, що регламентовані українським законодавством», - підбив підсумок науковий співробітник, к.т.н. Випробувального центру “Науково-випробувального центру “Надійність”” Національного технічного Університету України “КПІ ім. Ігоря Сікорського” Антон Бабак.

Нагадаємо, що компанія GSP AUTOMOTIVE Group — потужний виробник запчастин для післяпродажного обслуговування запчастин з 1985 року. У асортименті виробника повного циклу привідні вали, маточини, підшипники маточини, запчастини рульового механізму та підвіски. Охоплення світового автомобільного парку становить понад 95%, а продукція компанії представлено на ринках близько 120 країн.

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня