Delphi Technologies інвестує у високотехнологічні стартапи

Delphi Technologies інвестує у високотехнологічні стартапи

Компанія Delphi Technologies Aftermarket, спільно з NEXUS Automotive International та Mobilion Ventures інвестують у високотехнологічні стартапи. Ці проєкти переважно націлені на розробку технологічних рішень розумної мобільності для вторинного ринку автокомпонентів.

 

Інвестиції на три роки у венчурний фонд Mobilion надають Delphi Technologies унікальний доступ до товарів, послуг, інструментів та навчання для вторинного ринку. Їх розробниками є підприємці всього світу у таких галузях як передові системи контролю та безпеки, управління та навігація транспортними засобами, електромобільність, системи комунікації та зв'язку.

"Розумна мобільність у 4 ключових сферах: зв’язок, автономність, обмін інформацією та електрифікації (CASE) вже змінює світ на краще. Ми йдемо попереду цих надзвичайних змін, оскільки фонд спрощує доступ до найсучасніших ідей. Ми також можемо впливати на розвиток цих новацій та виведення їх на ринок", - розповідає Ніл Фрайєр, віце-президент з міжнародного маркетингу, продукції та стратегій компанії Delphi Technologies Aftermarket.

Експерт відзначає, що швидкість та гнучкість Mobilion може скоротити звичайний 5-6-річний процес розробки до 2-3 років й допомогти Delphi Technologies диверсифікувати асортимент та надати клієнтам істотну конкурентну перевагу на мінливому ринку мобільності.

З точки зору Mobilion, Delphi Technologies робить стратегічний внесок у вибір найкращих стартапів для інвестування. "Нашому Фонду пощастило отримати такого партнера як Delphi Technologies, адже він надає унікальні ринкові переваги. Ми можемо краще перевіряти окремі розробки, перш ніж інвестувати та планувати з нашими партнерами правильні маркетингові стратегії. В результаті ми отримаємо найкращі технології та інновації", - заявив Аві Фельдман, співзасновник та керуючий партнер Mobilion Ventures.

"Ця інвестиція у сегмент розумної мобільності – великий крок, що підтверджує нашу позицію лідера рішень для вторинного ринку", - додав Фрайєр. "Ми бачимо, що уряди та автомобільні компанії розробляють стратегії для ефективнішої та екологічнішої мобільності, тому фонд більше стимулюватиме інновації. Це відкриє безліч комерційних можливостей для наших клієнтів, оскільки ми можемо їм запропонувати продукти та рішення для вторинного ринку, завдяки яким їхні прибутки у майбутньому лише зростатимуть".

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня