Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

MAHLE та Triumph налагодили спільний випуск масок для обличчя

MAHLE та Triumph налагодили спільний випуск масок для обличчя

MAHLE і виробник спідньої білизни Triumph Holding AG (Bad Zurzach - «Тріумф») об'єднують зусилля для виробництва лицьових масок.

 

MAHLE надає фільтруючі засоби з рейтингом захисту FFP3, тобто, з можливістю поглинати віруси.
«У MAHLE ми зараз вивчаємо всі наявні у нас засоби, щоб допомогти в цій надзвичайній ситуації, - за допомогою нашого технічного ноу-хау, випробувальних лабораторій, чистих приміщень, а також наших виробничих потужностей. Протягом дуже короткого часу, разом з Triumph, ми перевірили можливість виготовлення лицьових масок, виготовили прототипи і налаштували ланцюжок поставок і процес виробництва. Це свідчить про видатну прихильності всіх зацікавлених сторін, яким я хотів би щиро подякувати», - говорить д-р Йорг Стратман, голова правління і генеральний директор MAHLE.
У той же час, MAHLE також вивчає можливість власного виробництва масок гарячого формування, а також використовує 3D-принтери для виготовлення компонентів масок для обличчя та іншого медичного обладнання.
Виробництво респіраторних масок в «Тріумфі» вже стартувало. Маски, які також можуть бути використані в медичному секторі, будуть надані владі.

Про компанію MAHLE
MAHLE є провідним міжнародним партнером з розвитку і постачальником для автомобільної промисловості. Портфель MAHLE Group охоплює всі найважливіші питання, пов'язані з трансмісією і технологією кондиціонування повітря - як для приводів з двигунами внутрішнього згоряння, так і для електромобілів. Продукти MAHLE встановлюються як мінімум на кожному другому автомобілі в світі.
У 2018 році обсяг продажів групи склав близько 12,6 мільярдів євро, зі штатом понад 79 000 співробітників, і вона представлена в більш ніж 30 країнах з 160 виробничими майданчиками.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня