AISIN розширила лінійку запчастин та послуг

AISIN розширила лінійку запчастин та послуг

Компанія з виробництва автоматичних трансмісій AISIN цього року не лише розширила асортимент запчастин, а й запропонувала ринку нову сервісну послугу.  Aisin Europe спільно з Stellantis створили нову платформу, яка допоможе швидко та якісно ремонтувати чи змінювати АКПП виробника. Процес, розроблений компаніями, дозволяє заощадити до 80% енергії та матеріалів у порівнянні зі стандартною заміною.

 

Сервіс АКПП по-новому

«Партнерство з Stellantis це відповідь на запит ринку», - прокоментував нову послугу під час виставки у Франкфурті Беренже Леонар, старший менеджер з продажу та маркетингу, Aisin Aftermarket Europe.

В цей час такий сервіс розповсюджується на чотири моделі 6-ступінчастих автоматичних коробок передач AT6 і AM6, встановлених на автомобілях Stellantis (Peugeot 208, 508 II, 308 II, 408 II, 2008, 3008 II, 5008 II, Citroën C3 III, C4 II., C4 Picasso II, DS4 і DS3). Нині замовити послугу можна у Франції та Бельгії, згодом вона з'явиться на інших ринках, включаючи Польщу, та й буде розповсюджена на весь каталог автоматичних коробок передач Aisin Group.

ADVICS - інтелектуальні шасі 

Всі запчастини для гальмівної системи тепер будуть продаватися під новим брендом ADVICS. Advanced Intelligent Chassis Systems (прогресивні інтелектуальні системи шасі) наразі вже продаються у країнах Європи, в Японії та Південній Америці.

У компанії вважають, що новий бренд повністю покриє потреби користувачів, а попит на у запчастини гальмівної системи материнського бренду Aisin зникне протягом 2021 року. Ці деталі, як і запчастини нового бренду, можна купити у дистриб'юторів та звичними каналами продажу.

Поршні вищого ґатунку ART

Це не єдиний суббренд, який представила компанія. Ім'я ART вже відоме європейським продавцям запчастин. Це якісні поршні вищого ґатунку, які надходять у світові мережі постачання запчастин. 

На переконання Танґі Брое, експерта-координатора маркетингу в AISIN, повний асортимент поршнів, гарантує підвищений комфорт і безпеку, великий пробіг і вихідну потужність. Всі деталі виготовлені з надміцних матеріалів, що стали результатом невпинних досліджень і розробок.

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня