Запчастини GSP в Україні: особливості підбору

Запчастини GSP в Україні: особливості підбору

 

Не дивлячись на те, що вся продукція компанії GSP представлена в глобальному каталозі TecDoc, виробник для зручності клієнтів, створив й інші можливості підбору запчастин. Також система інтелектуальних артикульних номерів значно полегшує цю задачу. Про особливості маркування запчастин від провідного виробника деталей та автокомпонентів для світового вторинного ринку автомобілів далі в матеріалі.

 

 

 

Пошук деталей за артикулом 

Дилери, дистриб'ютори, магазини автозапчастин, СТО й всі хто мають бажання й потребу підібрати деталі виробництва компанії  GSP, мають  можливість завантажити каталоги продукції за групами запчастин у форматі PDF. Ця інформація розміщена на сайті виробника та на українському сайті.  Дуже зручно підбирати запчастини за артикулом на сайті виробника велектронному каталозі.

 

Як маркуються запчастини GSP та OE Line?

Усі запчастини у каталогах GSP позначені так званим інтелектуальним артикульним номером. Кожний каталожний номер починається з окремої цифри, яка відповідає тій чи іншій групі запчастин. Наприклад:

2   - приводні вали

5   - гумометалеві вироби, в тому числі опори двигуна та трансмісії, опорні підшипники стійки амортизатора

6   - комплект внутрішнього ШРКШ

7   - комплекти пиловиків ШРКШ

8   - комплект зовнішнього ШРКШ

9   - комплект маточини, маточина в зборі

GK – маточинний підшипник 0. чи 1. покоління

99 – деталі підвіски та рульового управління

PS - карданні вали

Запчастини, що належать до преміальної лінійки OE Line маркуються тими ж номерами, але в кінці номера позначені індексом OL.

 

Що означає літера К в маркуванні запчастин GSP?

Велика доля запчастин компанії маркується літерою К наприкінці номера. Це означає, що запчастина укомплектована всім необхідним для монтажу, кріпленням, манжетами, сальниками, стопорними кільцями, хомутами тощо.

Замовляйте запчастини у офіційних дистриб'юторів компанії GSP в Україні

GSP AUTOMOTIVE Group — провідний виробник автомобільних комплектуючих на світовому ринку післяпродажного обслуговування. Компанія з 1985 року виробляє приводні вали, комплекти шарнірів рівних кутових швидкостей (ШРКШ), колісні підшипники та резино-металеві елементи, деталі рульового керування й підвіски.

Персонал GSP включає понад 2300 людей, компанія виробляє більш ніж 10 мільйонів комплектів шарнірів та 5 мільйонів приводних валів на рік. Весь асортимент продукції компанії охоплює понад 2500 ШРКШ та понад 1500 приводних валів. Крім того, GSP виробляє широкий асортимент маточин (3,2 мільйона на рік) та резино-металевих виробів (6 мільйонів на рік), а також близько 25 мільйонів деталей рульового управління та підвіски. Продукцію GSP можна знайти в більш ніж 120 країнах з охопленням парку близько 95%.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня