Масштабне оновлення каталогів GSP для LAND ROVER та MERCEDES-BENZ

Масштабне оновлення каталогів GSP для LAND ROVER та MERCEDES-BENZ

GSP розширила на 2.2 тис. позицій перелік деталей з акцентом на німецькі, британські та американські марки.

 

В каталозі шарнірів рівних кутових швидкостей й деталей системи приводу з’явилися нові 500 позиції. Наймасштабніше оновився перелік запчастин для  LAND ROVER. Причому частка нових компонентів від GSP до цього авто сягнула 50% всіх позицій у даному сегменті. Понад 100 нових одиниць деталей ШРКШ пропонує GSP для марок автомобілів RENAULT. Є нові позиції у достатній кількості для LADA, CITROEN, VOLVO.

GSP розширила на 2.2 тис. позицій перелік деталей

В сегменті «Підшипники та комплекти підшипників» - основний акцент в оновленні зроблена на німецький автопром. З майже 800 пропозицій найбільшу нішу займають деталі для авто марки MERCEDES-BENZ – 65% від загалу. Багато позицій підшипників та їх комплектів з’явилися для AUDI та BMV. Є в цій лінійці й нові  деталі для TOYOTA, MAZDA, VW та LEXUS.

Що стосується оновлення каталогу запчастин для рульового управління та підвіски, то й тут найбільше пропозицій для німецьких автомобілів марки MERCEDES-BENZ та VW. На них припадає майже 80% всього оновлення в цьому сегменті. Також був розширений перелік деталей рульового управління та підвіски FORD, AUDI, KIA, HYUNDAI та ще кількох марок авто.

Більш як на 400 найменувань розширився асортимент гумових деталей.

Повний перелік оновлень

 

Про компанію

 

GSP AUTOMOTIVE Group — провідний виробник автомобільних комплектуючих на світовому ринку післяпродажного обслуговування. Компанія з 1985 року виробляє приводні вали, комплекти шарнірів рівних кутових швидкостей (ШРКШ), колісні підшипники та гумометалеві елементи, деталі рульового керування й підвіски.

 

Персонал GSP включає понад 2300 людей, компанія виробляє понад 10 мільйонів комплектів шарнірів та 5 мільйонів приводних валів на рік. Весь асортимент продукції компанії охоплює понад 2500 ШРКШ та понад 1500 приводних валів. Крім того, GSP виробляє широкий асортимент маточин (3,2 мільйона на рік) та гумометалевих виробів (6 мільйонів на рік), а також близько 25 мільйонів деталей рульового управління та підвіски. Продукцію GSP можна знайти в більш ніж 120 країнах з охопленням парку близько 95%.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня