Деталі підвіски GSP для швидкого та доступного ремонту

Деталі підвіски GSP для швидкого та доступного ремонту

Стан доріг - найчастіше найбільша причина того, що деталі підвіски та шасі є групою з найвищим попитом. Просто тому, що вони постійно піддаються більшим навантаженням та частіше виходять з ладу та потребують заміни швидше, ніж очікується. Тож важливо, щоб автомайстерням був доступний широкий асортимент запчастин - зі швидкою доставкою, за доступними цінами, та високої якості, яка гарантує достойний ресурс.

 

Асортимент GSP

Чи може асортимент GSP забезпечити повний ремонт підвіски та шасі?

Так, компанія GSP має все для того, щоб забезпечити автомайстерням можливості для повного ремонту систем підвіски та шасі сучасних автомобілів. Ми забезпечуємо всі ключові потреби СТО:

- можливість знайти запчастини до більшості моделей автомобілів, які звертаються за обслуговуванням:

- швидка логістика, яка забезпечує наявність цих запчастин в Україні у дистриб'юторів;

- якість продукції, що підтверджена сертифікатами (зокрема, міжнародним IATF 16949) та виражається в гарантії;

- доступна вартість запчастин, яка дає СТО можливість заробляти, а клієнтам економити.

Ми постачаємо повний асортимент запчастин цієї групи. Зокрема, це рульові сошки, проміжні тяги, осьові шарніри рульової тяги, стійки стабілізатора, наконечники рульової тяги, важелі підвіски, шарові опори, рульові тяги в зборі.

Які деталі підвіски постачає ваша компанія?

Ми постачаємо повний асортимент запчастин цієї групи. Зокрема, це рульові сошки, проміжні тяги, осьові шарніри рульової тяги, стійки стабілізатора, наконечники рульової тяги, важелі підвіски, шарові опори, рульові тяги в зборі й т.д. Наша ціль - це максимально забезпечити нашим клієнтам потрібний їм асортимент.

Також нагадаємо, що багато деталей підвіски представлено у вигляді монтажних комплектів (кітів), які окрім основної деталі чи деталей містять всі необхідні додаткові компоненти для проведення кваліфікованого ремонту, не відволікаючись на пошуки, наприклад, монтажних матеріалів, а значить - заощаджуючи час на проведення ремонту. І це не кажучи про окрему підгрупу повних ремкомплектів підвіски.

Тому наш асортимент надзвичайно широкий і кожен майстер СТО знайде те, що йому потрібно.

Розкажіть більше про виробництво деталей підвіски на заводах GSP. Які технологічні процеси забезпечують якість деталей. Яким стандартам якості відповідає ваш товар?

В процесі виробництва застосовуються декілька технологій та рішень:

  • Процес термічної обробки для забезпечення продуктивності матеріалу.
  • Роботизована обробка та зварювання для забезпечення точності розмірів та простого монтажу.
  • Високочастотне гартування для забезпечення довговічності.
  • Система автоматичного наповнення оливи шарнірів  та затягування/обтискання хомутів для стабільної якості роботи деталей та вузлів.
  • Електрофорезна обробка для забезпечення високого класу антикорозійних характеристик.

Також всі наші заводи повністю відповідають вимогам стандарту QS: IATF 16949.

Детальніше про те, як GSP забезпечує якість продукції в процесі виробництва, ми розказували в окремому матеріалі.

Як часто оновлюється асортимент? Коли з’являється новий автомобіль - як швидко ви готові представити запчастини до нього?

Наш асортимент оновлюється і розширюється щомісяця. Що стосується нових автомобілів, то зазвичай через три-п’ять років після появи нової моделі, GSP оцінює її популярність та частку серед глобального автопарка, перевіряє перелікоригінальних деталей та розроблює точну або навіть покращену версію деталі для афтермаркету.

Три-п’ять років - це знайомий більшості автовласників та універсальних СТО термін. Тому що зазвичай саме тоді автомобілі сходять з гарантії, або їх власники починають відмовлятись від фірмового сервісу та переходити до роботи з незалежними автосервісами. І саме тоді їм потрібні запчастини, які за якістю не будуть поступатись “оригіналу”, але будуть доступнішими за ціною. Адже саме висока вартість обслуговування є головним аргументом, чому автовласники відмовляються від фірмового сервісу. 

Який топ найпопулярніших артикулів є в асортименті деталей підвіски? Чому ці деталі є найбільш популярними на ринку?

Поговорімо про ТОП-3 продукти - це стійка чи опора стабілізатора, наконечник рульової тяги та важелі підвіски. Стійка стабілізатора має високу універсальність, великий попит і вона постійно зношується в порівнянні з іншими деталями підвіски. Зношена опора стабілізатора має негативний вплив на процес керування автомобілем, а також призводить до зносу інших деталей шасі. Це так само стосується і рульових наконечників.Наконечник рульової тяги

Тяга стабілізатора

Треба враховувати, що через високу вартість розробки та виробництва литих металевих виробів, більшість виробників забезпечують лише деякі популярні деталі та мають суворі вимоги щодо мінімального обсягу замовлення (MOQ), а GSP має логістичний центр для достатнього запасу, повного асортименту та низького MOQ.

Розкажіть більше про ремкомплекти підвіски?

Компанія GSP має понад 60 ремкомплектів підвіски та є постачальником найбільшої кількості подібних наборів у Китаї. Основні компоненти ремкомплекта підвіски містять, наприклад, важелі підвіски, стійки стабілізатора, наконечники рульових тяг, а також всі необхідні в процесі ремонту кріплення. До речі, болти та гайки, які в них входять, відповідають стандартам ОЕ, і відповідають класам міцності 10.9 і 10.0 відповідно.

Загалом, набори важелів підвіски різні для різних автомобілів. Наприклад, для одного з автомобілів Audi, він включає вісім важелів, пари стійок стабілізаторів та наконечників рульових тяг. І такі комплекти ми маємо до популярних автомобілів Audi, BMW, Mercedes-Benz, GM, Volkswagen, Ford та Hyundai.

Набори важелів підвіски різні для різних автомобілів

Якщо порівнювати деталі підвіски від GSP з іншими марками, які головні переваги вашої продукції?

По-перше, це повний асортимент - понад 7500 артикулів, які охоплюють понад 95% європейських автомобілів. Також в нашій пропозиції понад 300 алюмінієвих важелів підвіски. По-друге, це низький MOQ - тобто мінімальний обсяг замовлення. В той час як інші виробники пропонують лише популярний асортимент та вимагають заказувати позиції у великій кількості. По-третє, ми єдині в Китаї, хто використовує систему CCU з акуратними даними про ОЕ-деталі. Вчетверте, ми також маємо логістичний центр у Європі з повним запасом деталей підвіски, тому гарантуємо коротший термін доставки. Ну і вп'яте, наше виробництво сертифіковане відповідно до стандарту IATF 16949 і ми даємо гарантію на нашу продукцію.

 

Про компанію

 

GSP AUTOMOTIVE Group — провідний виробник автомобільних комплектуючих на світовому ринку післяпродажного обслуговування. Компанія з 1985 року виробляє приводні вали, комплекти шарнірів рівних кутових швидкостей (ШРКШ), колісні підшипники та гумометалеві елементи, деталі рульового керування й підвіски.

 

Персонал GSP включає понад 2300 людей, компанія виробляє понад 10 мільйонів комплектів шарнірів та 5 мільйонів приводних валів на рік. Весь асортимент продукції компанії охоплює понад 2500 ШРКШ та понад 1500 приводних валів. Крім того, GSP виробляє широкий асортимент маточин (3,2 мільйона на рік) та гумометалевих виробів (6 мільйонів на рік), а також близько 25 мільйонів деталей рульового управління та підвіски. Продукцію GSP можна знайти в більш ніж 120 країнах з охопленням парку близько 95%.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня