Brembo придбало данського виробника гальмівних систем SBS Friction

Brembo придбало данського виробника гальмівних систем SBS Friction

Компанія Brembo підписала угоду про придбання 100% частки у данській компанії SBS Friction A / S, яка розробляє та виробляє інноваційні та екологічно чисті гальмівні колодки зі спеченого та органічного матеріалу для мотоциклів.

 

Угода дозволить інтегрувати гальмівні колодки до асортименту двоколісної продукції Brembo. Про це йдеться у заяві компанії.

Угода передбачає виплату 224 млн данських крон, що складає близько 30 млн євро, які будуть оплачені наявними коштами, і підпадає під дію звичайних механізмів коригування, як і у випадку з аналогічними угодами. Вартість підприємства складає 300 млн данських крон, що дорівнює приблизно 40,3 млн євро. За оцінками компанії завершення роботи над угодою очікується у першому кварталі 2021 року. Угода дозволить інтегрувати гальмівні колодки до асортименту двоколісної продукції Brembo

«Ми особливо раді вітати SBS Friction у нашій групі», - сказав Альберто Бомбассєї, голова правління Brembo. «Не взираючи на складну ринкову ситуацію, Brembo зберегла природну схильність інвестувати в інновації. Це придбання є важливим кроком у нашій стратегії: воно дозволяє нам інтегрувати ще специфічніші компетенції в одному з ключових секторів, щоб ще більше зміцнити наш асортимент "прийнятих у компанії Brembo" рішень на благо наших клієнтів».

«Brembo вже давно є надійним партнером, який знає цінність технологічного ноу-хау SBS Friction і його міцні нішеві позиції», - прокоментував голова правління SBS Group Петер Еріксен Йенсен. «Ми раді, що SBS Friction отримає сильного, довгострокового, промислового власника, який буде підтримувати подальший розвиток компанії. Ця угода є гарним рішенням для Групи SBS, SBS Friction, співробітників і міста Свендборг».

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня