GSP Automotive Group про свої досягнення у 2020 році, у світі та в Україні

GSP Automotive Group про свої досягнення у  2020 році, у світі та в Україні

●     Вихід компанії на IPO

●     Оновлення лінії виробництва підшипників 3.0

●     Стабільність та далекоглядність фінансової політики

 

GSP 2020

2020 рік - важливі досягнення та розвиток

Насправді 2020 рік є величезною віхою в історії GSP. Компанія цього року активно розширювалася, не лише виходячи на публічні торги на біржі, але й оновлюючи свою виробничу лінію для подальшого розвитку.

Головна подія сталась 17 серпня 2020 року, коли компанія GSP вийшла на основну платформу Шанхайської фондової біржі під номером 605088 і стала першою публічною компанією серед китайських виробників ШРКШ та півосей.

Також GSP нещодавно оновила свою виробничу лінію - оснастивши її системою виробництва підшипників маточини 3.0. Покладаючись на місію забезпечення ідеальних продуктів та послуг для світового ринку автозапчастин та на своє прагнення, разом з компаніями-партнерами, стати лідером на ринку, GSP працює над тим, щоб не відставати від темпів галузевих тенденцій, тримаючи шлях до ефективності, точності та якості. GSP нещодавно оновила свою виробничу лінію - оснастивши її системою виробництва підшипників маточини

GSP надає велике значення стабільній фінансовій політиці, яка зміцнює фінансовий потенціал за рахунок належного грошового потоку. Це дуже допомогло на початку року, і компанія наполягатиме на цьому і в майбутньому.

Як публічна компанія, ми повинні суворо дотримуватися законів та норм. Тому ми не можемо поділитися торговими даними за 2020 рік до публікації річного звіту. Але хороша новина полягає в тому, що у нас немає звільнень та скорочення заробітної плати. Навіть навпаки - ми маємо збільшення обсягів робіт в кінці цього року. В особливі часи COVID-19 ми забезпечуємо безпеку усього персоналу та нормальний термін доставки для наших клієнтів. Тому ми пишаємось нашими досягненнями цього року!

Зростання у партнерстві з клієнтами

По-перше, ми повинні висловити свою подяку нашим клієнтам. Оскільки GSP завжди виступає за “Клієнта насамперед”. Цього важкого року з ситуацією з COVID-19, ми відчуваємо вашу довіру. Попри те, що вірусна криза представляє великий виклик для світового ринку, ми робимо все можливе зі свого боку, щоб в процесі спільної роботи забезпечити стабільність і безпеку для наших клієнтів. як завжди. Ми співпрацюємо з провідними підприємствами на місцевому ринку і бачимо, що компанії-лідери  в часи складнощів не скорочують активність, а навпаки розширюють її. І така стратегія навіть без збільшення виробничих потужностей дозволяє збільшувати частку ринка. Тому ми зосереджуємося на нашій місії - забезпечити ідеальну якість та сервіс для наших клієнтів завдяки кращому асортименту та швидкій доставці, й прагнемо самовдосконалюватися”.

Привітання та побажання від GSP

GSP Europe висловлює подяку всім українським водіям, механікам, спеціалістам з обслуговування автомобілів та іншим учасникам ринку автозапчастин за те, що вони були відданими читачами впродовж 2020 року. Компанія й далі буде робити все можливе, щоб задовольнити ваш інтерес, інформувати про останні розробки, новини та спеціальні акції у 2021 році.

Сподіваємось, що епідемія якомога швидше закінчиться. Ми віримо, що попереду набагато блискуче майбутнє після того, як ми разом подолаємо таку важку перешкоду! І щиро бажаємо вам, а також вашим сім'ям та колективам, щоб новий рік приніс радість, здоров'я та успіх!”.

З Новим Роком та Різдвом!

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня