Німецьке обладнання та ОЕ-технології - як виробляють резино-металеві деталі GSP

Німецьке обладнання та ОЕ-технології - як виробляють резино-металеві деталі GSP

Одна з найбільш динамічно ростучих груп асортименту GSP - це резино-металеві деталі. Попри те, що вона з'явилась в пропозиції GSP не так давно, виробник створює деталі з традиційно високим рівнем якості. Готові продукти не тільки не поступаються кращим зразкам на ринку, але також залишаються доступнішими за ціною.

 

Резино-металеві деталі GSP

Який асортимент резино-металевих деталей GSP? З яких груп він складається?

GSP: Сьогодні виробник GSP пропонує майже 6500 артикулів, доступних на складі, включаючи резино-металеві втулки, сайлентблоки, опори амортизатора, подушки КПП та двигуна, муфти, опорні підшипники карданного вала, захисні комплекти стійки амортизатора та інші. Всі групи також сегментовані на більш детальні підгрупи - все для задоволення ринкового попиту. Наприклад, опори двигуна є одним з наших основних продуктів, в цій групі ми також пропонуємо гідравлічні опори. Також гумометалеві втулки або сайлентблоки GSP використовуються в важелях підвіски, а також для стійки стабілізатора та інших частин. Опора двигуна GSP

Наскільки широке покриття українського автопарку?

GSP: Наш найбільший ринок - це Східна Європа, де ми продаємо свої запчастини вже багато років, а з нами співпрацює багато клієнтів. Насправді у нас є велика перевага в асортименті - наші продукти покривають актуальний автопарк Європи на 95%. Тому і на українському ринку ми розраховуємо на таке ж охоплення.

Однією з переваг GSP є різні типи ремонтних комплектів. Чи доступні “кіти” в цій групі? 

GSP: Компанія GSP Automotive Group є постачальником резино-металевих деталей, що має найбільший асортимент в Китаї, особливо для японських, корейських та європейських автомобілів. І через те, що ремонтні комплекти можуть підвищити ефективність роботи автосервісу, то ми звичайно пропонуємо їх нашим клієнтам. Тим більше, що заміна зношеної деталі збільшує термін служби всіх інших запчастин, а це добре для автовласника. Серед наборів ви знайдете монтажні комплекти опор амортизатора, захисні комплекти, опорні підшипники карданного вала та інші.

Ремкомплект опори стійки амортизатора GSP

Ми знаємо чудову якість ШРКШ від GSP. А як підтверджується якість РМД?

GSP: У нас є чудові партнери в технологічному і виробничому сегментах. Вони були першим постачальником OE РМД після виходу Volkswagen на китайський ринок. Ми об'єднали наші зусилля, застосували ОЕ-технологію у виробництві та систему управління якістю. Все це дало нам чудовий результат у якості деталей, що пропонуються на вторинному ринку.

Крім того, у нас є відмінна команда з багатим досвідом роботи саме з цими запчастинами. Ну і не забувайте, що всі наші продукти неодмінно відповідають стандартам IATF16949. Також наш виробничий процес відповідає всім міжнародним стандартам якості. А  центр змішування та виробництва гумових деталей є найбільш сучасним та оснащеним у всій Азії. Ще ми закуповуємо все обладнання для вулканізації та гідравлічного наповнення деталей лише з Німеччини.

Чудова команда, сучасне обладнання та сувора виробнича система роблять нас впевненими в якості нашої продукції.

Які переваги продуктів GSP для кінцевого користувача? 

Ми забезпечуємо автовласників деталями, які мають високу якість при доступній ціні. Тобто наші запчастини можна назвати витрато-ефективними. Оскільки Китай має потужні виробничі можливості, і майже всі європейські бренди резино-металевих деталей виробляються в Китаї, ми можемо стверджувати, що GSP пропонує чудові продукти такої ж якості, як і преміальні бренди в Європі, але за нижчою ціною, для кращого вибору автомобілістів. А відгуки про запчастини GSP в Україні це підтверджують. 

У чому переваги продукції GSP для автосервісів та автомеханіків?

GSP: Ми робимо все, щоб забезпечити правильну установку деталей. Для цього використовуються найточніші дані, а всі деталі контролюються на їх відповідність ОЕ-параметрам. Також ми забезпечуємо якість кінцевого продукту завдяки висококласній сировині та сучасному виробництву, а також перевіркам якості на всіх рівнях. І ще ми пропонуємо багато видів ремонтних комплектів для зручнішої та швидшої установки.

Як часто оновлюється асортимент? Яким було останнє розширення?

GSP: Для успіху на вторинному ринку автозапчастин важливо оновлювати асортимент до сучасних моделей, і ми постійно розширюємо наш асортимент. В Європі ми використовуємо систему CCU - вона допомагає ретельно вивчати нові моделі автомобілів, стан автопарку та ринкові вимоги. До речі, виробник запчастин GSP  Automotive Group – єдиний, серед китайських виробників, хто використовує CCU.

Крім того, в нашому німецькому представництві у нас є менеджер з розвитку продуктів у сегменті резино-металевих деталей, який підтримує нас в організації ефективного процесу розробки оновлень. Ми запускаємо нові деталі щомісяця, і ви відразу можете бачити ці оновлення в TECDOC. Знайти всі деталі можна в нашому каталозі.

Розкажіть про новинку - захисні комплекти для амортизаторів? 

GSP: Захисні комплекти GSP - це ефективне і просте рішення, оскільки автосервісам не потрібно витрачати додатковий час на пошуки, бо комплекти містять повний набір для обслуговування амортизаторів на одній осі: два пильовики та два відбійники. Своєчасна заміна захисних комплектів, яку краще робити разом із заміною амортизаторів, поліпшує керованість автомобіля і безпеку водіння при будь-яких дорожніх умовах.   Захистний комплект амортизатора GSP

Переваги наших захисних комплектів:

  • оптимізована конструкція відповідно до ОЕ-стандартів;
  • стійки до зношення матеріали високої якості (гума, термопластик та поліуретан);
  • надійна якість, що підтверджується суворою перевіркою;
  • широкий асортимент, що покриває європейський, американський та азіатський автопарк;
  • наявність комплектів з опорами та підшипниками амортизаторів.

 

Опора амортизатора GSP Який термін служби резино-металевих деталей GSP? 

GSP: Продукти, які ми пропонуємо, мають гарантію 2 роки та 60 000 кілометрів. Але зазвичай фактичний термін служби наших продуктів довший. Наприклад, опора двигуна добре витримує тест на ресурс, який дорівнює 100 000 кілометрам експлуатації на дорогах.

 

Які ваші резино-металеві деталі найбільш популярні в Україні?

GSP: Серед бестселерів можемо виділити наступні деталі 

 Асортимент GSP

Придбати будь-які резинометалеві деталі можна в офіційних дистриб'юторів продукції GSP в Україні. Знайти повний перелік можна тут.

 

Про компанію

GSP AUTOMOTIVE Group — провідний виробник автомобільних комплектуючих на світовому ринку післяпродажного обслуговування. Компанія з 1985 року виробляє приводні вали, комплекти шарнірів рівних кутових швидкостей (ШРКШ), колісні підшипники та резино-металеві елементи, деталі рульового керування й підвіски.

Персонал GSP включає понад 2300 людей, компанія виробляє понад 10 мільйонів комплектів шарнірів та 5 мільйонів приводних валів на рік. Весь асортимент продукції компанії охоплює понад 2500 ШРКШ та понад 1500 приводних валів. Крім того, GSP виробляє широкий асортимент маточин (3,2 мільйона на рік) та резино-металевих виробів (6 мільйонів на рік), а також близько 25 мільйонів деталей рульового управління та підвіски. Продукцію GSP можна знайти в більш ніж 120 країнах з охопленням парку близько 95%.

 

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня