Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Підбір технічних рідин та олив: лайфхаки пошуку в TecDoc

Підбір технічних рідин та олив: лайфхаки пошуку в TecDoc

Обрати оливу за VIN-кодом чи здійснити підбір олив по автомобілю, напевно, можуть усі. А чи знаєте ви про інші  варіанти й про те, яку корисну інформацію можна знайти в найбільш популярному онлайн-каталозі TecDoc? Більше можливостей, зокрема дані по специфікації моторних олив та вичерпну інформацію про інші технічні рідини ви почерпнете у розділі RMI. Крім того, система має зручні інструменти підбору, як для інтернет-магазинів та їх клієнтів, так і для автосервісів.

 

Підбір олив та рідин для інтернет-магазинів та їх клієнтів

Заходимо в розділ RMI, перша вкладка “RMI модулі”, і в полі “Графічний пошук” натискаємо на кнопку “Роботи”. Потім обираємо “Рідини”, а далі “Двигун”. В результаті на екрані отримуємо інформацію про обсяг оливи та її специфікацію.

Там же можна побачити інформацію про різні технічні рідини, наприклад антифриз. А якщо обрати інші агрегати, то  ви отримаєте доступ до даних про рідини до коробки передач, або гальмівну рідину.

 

Для того, щоб знайти конкретний товар, переходимо на вкладку “Легкові ТЗ”, де обираємо вкладку “Двигун”/”Система змащення” та отримуємо всі результати пошуку. 

Якщо додатково до цього  відфільтрувати лише “моторну оливу”, то на панелі справа з’являться зручні параметри для сортування: літраж каністри, специфікації, в'язкість та інше.

Підбір олив та рідин для СТО

Ще більше можливостей розділ RMI надає для автосервісів.

Для цього можна перейти до підрозділу “RMI конструктивні вузли”, там обираємо вкладку “Технічне обслуговування” і натискаємо на “Експлуатаційні матеріали/рідини”.

 

Тут ви знайдете всю необхідну технічну інформацію про рідини двигуна: обсяг моторної оливи, в'язкість, специфікації. Така ж інформація є й про антифриз, оливу КПП, гальмівну рідину, кондиціонер. Все це можна видрукувати в зручному вигляді.

На окремій вкладці “Служби технічного обслуговування” можна побачити “Інформацію про ТО від виробника”, а ще сконфігурувати план сервісних робіт за кілометражем та датою випуску. В результаті на екрані виводиться інформація про те, скільки нормогодин займає заміна оливи. А також, натиснувши на “перелік запчастин” можна перейти на підбір моторної оливи.

 

Можна скористатись зручною функцією “План сервісного обслуговування”, де додати дані клієнта та отримати чек-лист зі всіма етапами заміни оливи. І також є змога видрукувати як для себе, так і для клієнта.

До речі, коли ви оберете надрукувати цю форму, то нижче з’явиться корисна інформація, потрібна для виконання робіт.

Продукцію компанії TecAlliance, а саме електронний каталог по підбору запчастин TecDoc WebCat 3.0, можна купити в Україні офіційно! А також у всіх країнах СНД: Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Росія, Таджикистан, Узбекистан. Партнером і дистриб'ютором TecDoc є компанія AGV Aftermarket. Замовлення і тестовий доступ можна оформити online на сайті http://webcat.tecdoc-cis.com/

CRM система Мое-СТО також  містить інстальовану ліцензійну базу даних TecDoc та технічну інформацію з обслуговування транспортних засобів від виробників.

 

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня