ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН АВТОМОБІЛЬНИХ ЗАПЧАСТИН ТА АКСЕСУАРІВ INTER CARS WEB SHOP

ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН АВТОМОБІЛЬНИХ ЗАПЧАСТИН ТА АКСЕСУАРІВ INTER CARS WEB SHOP

У сучасному світі цифрових технологій online продаж займає все більшу частку ринку дистрибуції товарів для автомобілів. Ми намагаємось рухатись разом із часом та бути доступними нашим клієнтам в будь-якому куточку України 24 години на добу.

 

Компанія Inter Cars Ukraine представляє офіційний інтернет - магазин автомобільних запчастин та аксесуарів – Inter Cars Web Shop.

Online магазин пропонує широкий вибір автомобільних запчастин та аксесуарів, які додадуть унікальності Вашому авто та забезпечать новий рівень безпеки та комфорту. Інтернет-магазин запчастин

Всі автозапчастини та аксесуари проходять ретельну перевірку на відповідність стандартам, завдяки чому магазин Inter Cars Web Shop пропонує покупцям товари високої якості.

Використовуючи сучасні аксесуари, власники авто зможуть підкреслити потрібні елементи кузову, а також доповнити внутрішнє оздоблення новими функціональними можливостями.

Вся продукція має сертифікати якості від офіційного виробника.

Ми доставляємо товар по всій території України завдяки співпраці з провідною кур’єрською службою. Також є можливість самостійно забрати товар із однієї з філій Inter Cars Ukraine:

http://intercars.com.ua/uk/contacts/map/ .

Inter cars

Пропозиція інтернет магазину налічує близько 800 000 позицій: фільтри, щітки склоочисника, свічки, акумулятори, шини, автохімія, оливи, запчастини для мотоциклів та човнів, автобагажники, інструменти та обладнання для станцій технічного обслуговування, пневматичні системи, охолоджуючі агрегати, деталі кузову, запчастини для ремонту: підвіски, двигуна, гальмівної системи, елементи освітлення, оздоблення автомобіля та аксесуари.

Все, що Вам потрібно зробити, це - зайти на сайт, заповнити у системі пошуку параметри Вашого авто та обирати потрібні аксесуари й запчастини. Для Вашої зручності пропозицію структуровано за групами товарів та передбачено додаткові фільтри.

Ми постійно розширюємо асортимент наших, щоб бути завжди максимально близькими до потреб ринку запчастин та оперативно реагувати на всі його зміни. 

Чекаємо Вас на сторінці Inter Cars Web Shop: https://webshop-ua.intercars.eu/ .

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня