Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Увага!!! Підробка!!! У продажу з'явилися ксенонові лампи Philips D1S та D3S неіснуючої серії Metal Base

Увага!!! Підробка!!! У продажу з'явилися ксенонові лампи Philips D1S та D3S неіснуючої серії Metal Base

Останнім часом на вітчизняному ринку почали масово з'являтися в продажу ксенонові лампи Philips серії Metal Base з цоколями D1S та D3S. Дані лампи пропонуються за значно зниженою вартістю (1300 - 1700 грн) в порівнянні з оригінальними ксеноновими джерелами світла Philips і можуть бути упаковані як в картонні коробки з назвою серії Хenon Standard, так і білі картонні коробки без маркувань, або продаються зовсім без упаковок. Пропонуючи дані лампи, продавці часто стверджують, що дані джерела світла постачаються з пакувальних ліній, тому продаються без упаковок, що в принципі неможливо.

 

Компанія Philips не має жодного відношення до виробництва та розповсюдження даних ламп!

Так виглядають підроблені лампи

Купуючи джерела світла Philips серії Metal Base в інтернет-магазинах, а також на авторинках, ви купуєте підроблені лампи, які не тільки будуть значно поступатися оригінальним в якості, але й несуть в собі ризик спровокувати загоряння автомобіля внаслідок неправильного електричного пробою в високовольтних роз'ємах лампи та блоку розпалу.

На даний момент компанія Philips, спільно з правоохоронними органами, веде активну роботу по виявленню джерела поставок даних ламп.

Актуальна лінійка ксенонових ламп Philips налічує 4 серії:

Philips Vision,

Philips LongerLife

Philips WhiteVision gen2

Philips X-tremeVision gen2

Всі оригінальні ксенонові лампи Philips поставляються або в індивідуальних картонних упаковках, або в блістерній (пластиковій) упаковці і ніяк інакше. А на самих упаковках повинні обов'язково розміщуватися наліпки з QR-кодами, які допомагають швидко провести перевірку оригінальності джерел світла.

Фото оригінальних і підроблених упаковок

Відомості про компанію Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) - це провідна технологічна компанія, націлена на поліпшення якості життя людей на всіх етапах континууму здоров'я - від ведення здорового способу життя, профілактики та ранньої діагностики до лікування та догляду на дому. Philips має глибокою експертизою в сфері споживчих товарів і охороні здоров'я і використовує передові технології для надання комплексних рішень. Компанія займає лідируючі позиції в галузі медичної візуалізації, моніторингу пацієнтів і ІТ-систем, а також рішень для персонального догляду і техніки для дому. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах, в 2016 році обсяг продажів рішень Philips для здоров'я і охорони здоров'я склав 17,4 млрд євро. У компанії працюють 73 000 співробітників більш ніж в 100 країнах. Новини про компанії Philips ви зможете знайти на веб-сайті http://www.philips.ru/newscenter.

 

Відомості про компанію «Lumileds»

Lumileds є світовим лідером в області технологій світлотехніки. Компанія розробляє, виробляє і поширює інноваційні світлодіоди і автомобільні освітлювальні прилади. Маючи більш 60 річною історією, Lumileds має унікальні можливості для успішного просування освітлення в майбутньому, підтримуючи постійну увагу до якості, інновацій і надійності. Щоб дізнатися більше про нашому портфелі продуктів, відвідайте сайт lumileds.com. Lumileds є дочірньою компанією Royal Philips.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня