Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Bosch виходить на ринок розробки автомобільних комп'ютерів

Bosch виходить на ринок розробки автомобільних комп'ютерів

Минулого літа компанія виграла замовлення на автомобільні комп'ютери на суму 2,5 млрд євро. Про це повідомила прес-служба компанії.

 

Прагнучи зміцнення та посилення своєї провідної ролі в електронних системах з інтенсивним використанням програмного забезпечення, Bosch зробила ставку на автомобільні комп'ютери. Ринок таких систем оцінюється приблизно у 20 млрд євро і до 2030 року він буде щорічно зростати на 15%. Саме для того, щоб мати можливість задовольнити такий попит, у січні 2021 року почне свою роботу новий підрозділ Cross-Domain Computing Solutions і його 17 000 співробітників. У цьому підрозділі компанія Bosch об'єднує свої апаратні та програмні розробки для автомобільних комп'ютерів, датчиків і блоків управління для всіх транспортних доменів.

«Автомобільні комп'ютери мають величезний бізнес-потенціал для Bosch. Завдяки їм вже зараз автовиробники розглядають нас, як одного зі своїх провідних інженерно-технічних партнерів», - говорить Харальд Крегер (Harald Kroeger), член правління Robert Bosch GmbH.

Автомобільні комп'ютери мають величезний бізнес-потенціал для Bosch

Bosch розробляє комп'ютери для салону і підключення до інтернету, для систем допомоги водієві та автономного водіння, а також для силових установок і електроніки кузова. Це означає, що управління всіма центральними функціями автомобіля можна сконцентрувати всього лише в кількох високопродуктивних центральних комп'ютерах.

Наприклад, комп'ютер для інформаційного середовища від Bosch у наступному поколінні авто візьме на себе завдання, які зараз виконують цілих десять блоків управління. Сьогодні часто автомобілі оснащені більш ніж ста блоками управління і ця розробка дозволить автовиробникам значно скоротити їх число.

«Автомобільні комп'ютери - ключ до значного зниження складності електронних систем, і до того, щоб зробити їх якомога безпечнішими», - каже Крегер. - «Більш того, установка централізованіших високопродуктивних комп'ютерів дозволить заощадити на електропроводці, а значить, знизити вартість, вагу та монтажний простір».

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня