Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Continental нагороджують за інновації в Китаї

Continental нагороджують за інновації в Китаї

 

  • Визнання технологічних інновацій: нагорода за найкращі в галузі матеріали зі слабким запахом

  • Інновації в автомобільній промисловості: Журі оцінило доктора Дженні Ю, керівника відділу досліджень і розробок, за видатне лідерство

 Шанхай, 4 грудня, 2019 рік. 

Технологічна компанія Continental отримала нагороду «Технологічні інновації» від China Automobile & Parts 2019 за свої поверхневі ПВХ-матеріали зі слабким запахом. Доктор Дженні Ю (Jenny Yu), керівник відділу досліджень і розробок оздоблювальних матеріалів Continental в Китаї, отримав Премію за інновації в автомобільній промисловості. У журі відзначили його багаторічний і продуктивний досвід роботи по створенню нових матеріалів та видатні лідерські якості. Обидві нагороди були вручені Automobile & Parts, одним з провідних галузевих журналів в Китаї.

Нові стандарти якості в сфері поверхневих матеріалів зі слабким запахом

Згідно з аналізом даних за 2015-2018 рр., що проведені галузевим дослідним інститутом J.D power, однією з найпоширеніших скарг на ринку автомобільних запчастин є різкий запах нової машини, на який припадає в середньому 16 випадків на 100 скарг. В останні роки ця проблема стала викликати ще більшу заклопотаність у китайських виробників обладнання. Матеріали внутрішнього оздоблення вважаються основним джерелом сильного запаху. У зв'язку із зростанням автомобільного ринку і кількістю деталей з неприємним пластиковим запахом, китайські виробники оригінального устаткування підняли стандарти запаху для автомобільних деталей.

У відповідь на настільки негативне сприйняття запаху в Китаї, один з німецьких замовників Continental, попросив підвищити ступінь запаху внутрішніх матеріалів з ПВХ (полівінілхлорид - безбарвна, прозора пластмаса) від VDA 270 C3 ≤ 3,0 (легко ідентифікований запах) до ≤ 2,5 (слабкий запах, практично не розпізнається). У тесті на запах згідно VDA 270, команда експертів оцінює запах матеріалу. Шкала варіюється від 1-го класу «непомітний» до 6-го класу «нестерпний». Зазвичай допустиме граничне значення становить <3,0. В даний час майже всі вироби з ПВХ на ринку не відповідають вимогам ≤ 2,5. Маючи великий досвід по зниженню запаху, китайські експерти Continental змінили формулу заради створення ПВХ-матеріалу з низьким запахом.

Спеціаліст по запахам німецького автовиробника підтверджує, що цей новий матеріал не тільки відповідає всім вимогам замовника, а й задовольняє найвищі стандарти використання в Німеччині. В результаті Continental вдалося отримати контракт на матеріали з ПВХ на наступні два роки. Поверхня ПВХ зі слабким запахом також відповідає технічним вимогам, що пред'являються до малого запітніння і високої зносостійкості — це вже визнали вимогливі до даних характеристикам китайські автовиробники.

Технічний директор з досліджень і розробок отримав нагороду «Лідерство в автомобільній галузі»

Концентруючись на технологічних інноваціях, Continental прагне надавати клієнтам інтелектуальні рішення, окрім нових шин. «Я дуже радий цій нагороді, адже вона також є визнанням нашого успішного розширення і зміцнення нашої науково-дослідницької діяльності в Китаї», — заявляє Ю (Yu).

У травні 2019 року Continental створила науково-дослідний центр в Китаї на заводі в Чанша в провінції Цзянсу для подальшого розвитку своїх інновацій в області матеріалів відповідно до потреб місцевого ринку. Як експерт з більш ніж 30-річним міжнародним досвідом, Ю (Yu) відповідає за управління центром матеріалознавства. У зону його відповідальності входить сприяння дослідженням і розробка нових матеріалів та супутніх продуктів. Нещодавно технічна команда спільно з експертами з корпоративних продажів розробили п'ятирічний проект в сфері охорони навколишнього середовища та енергозбереження, які є загальними тенденціями на глобальному автомобільному ринку і в Китаї. В майбутньому Continental прискорить місцевий розвиток свого майже 150-річного досвіду в області гумових і пластмасових технологій, оптимізує формули для китайських клієнтів, розробить економічно ефективні матеріали і скоротить час відгуку для місцевих клієнтів.




Continental розробляє новаторські технології та послуги для стійкої і пов'язаної мобільності людей і їх товарів. Заснована в 1871 році, технологічна компанія пропонує безпечні, ефективні, інтелектуальні та доступні рішення для автомобілів, машин, транспортних потоків і транспорту. У 2018 році обсяг продажів Continental склав 44,4 млрд євро, і в даний час в 60 країнах і на ринках працюють близько 245 000 чоловік. 

Департамент Шини має 24 виробничих і конструкторських підрозділи по всьому світу. Будучи одним з провідних виробників шин з чисельністю працівників близько 56 000 чоловік, в 2018 році підрозділ оголосив про продажі на суму 11,4 млрд. євро. Continental входить в число технологічних лідерів у виробництві шин і пропонує широкий асортимент продукції для легкових автомобілів, комерційних автомобілів і двоколісних транспортних засобів. Завдяки постійним інвестиціям в дослідження і розробки, Continental вносить важливий внесок в безпечну, рентабельну і екологічно ефективну мобільність. Портфель департаменту Шини включає в себе послуги з торгівлі шинами і навігаційними системами, а також системи цифрового управління шинами для комерційних транспортних засобів. 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня