Continental призупинила виробництво шин в росії

Continental призупинила виробництво шин в росії

Внаслідок війни проти України та пов’язаними із цим потрясіннями компанія Continental на цей момент призупинила виробництво шин у Калузі, росія. Також припинено імпорт та експорт продукції до країни-агресора.

 

«Ми призупинили імпорт та експорт нашої продукції до та з Росії у всій компанії. Ми підтримуємо наших співробітників на місці та забезпечуємо їх основні потреби з огляду на поточну ситуацію та пов’язані з цим обмеження. Ми уважно стежимо за ситуацією та постійно переглядаємо доступні варіанти ланцюгів постачання сировини, транспортування матеріалів та товарів з урахуванням накладених санкцій», - йдеться в офіційному релізі компанії.

«Ми з великим занепокоєнням стежимо за війною проти України. Ми думками з постраждалими, і ми сподіваємося, що бойові дії завершаться якомога швидше. Як компанія, ми віримо, що конфлікти можна вирішувати лише дипломатичними шляхами. Військові дії породжують лише одне: величезні людські страждання».

На глобальному рівні всесвітньовідомий виробник шин ініціював пожертвування Агентству ООН у справах біженців, аби швидко допомогти людям в Україні та біженцям.

На місцевому рівні організація Continental бере участь у багатьох ініціативах, таких як:

– підтримка громадських організацій, які допомагають Україні;

– надання коштів на фінансування медичної допомоги для України;

– відгук на потреби наших клієнтів, які залишилися в Україні;

– відряджання транспортів гуманітарної допомоги в Україну;

– турбота про наших співробітників, клієнтів та їхні родини;

– підтримка та залучення нашої команди до доброчинних заходів.

Компанія відзначає, що це лише початок необхідної допомоги. Наразі в Continental створено команду, яка відстежує розвиток подій та координує подальшу благодійну діяльність.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня