TecDoc збільшує продажі лідерів онлайн-рітейлу Польщі

TecDoc збільшує продажі лідерів онлайн-рітейлу Польщі

Для зручності своїх клієнтів, одна з найбільших в Європі торгових платформ Allegro.pl, тепер використовує можливості каталогу TecDoc. Про причини та результати такого рішення далі.

 

Позбулися ризиків інтернет покупок

Модель торгового майданчика, яку використовує польська компанія, дозволяє клієнтам купувати все, що їм потрібно, у більш ніж 117 000 торговців. А ті своєю чергою можуть розміщувати необмежену кількість пропозицій на платформі.

Allegro пропонує товари в усіх ключових категоріях, включаючи автомобілі, одяг, будинок і сад, електроніку, книги й предмети колекціонування, дитячі товари, продукти для здоров'я та краси тощо. Щомісяця платформу allegro.pl відвідують 20 мільйонів клієнтів, а це близько 80% усіх користувачів Інтернету в Польщі.

Щомісяця платформу allegro.pl відвідують 20 мільйонів клієнтів

Коли компанія розвивала напрям продажу автозапчастин, вона прагнула зробити покупки максимально зручними для всіх клієнтів: автовласників і автосервісів. Щоб реалізувати цю мету, Allegro звернулися до можливостей TecDoc.

Невизначеність і ризики є великою перешкодою під час покупок запчастин в Інтернеті. Під час дослідження в Allegro з'ясували, що 40% покупців запасних частин (як приватні особи, так і механіки) побоюються неправильного підбору і проблем, пов'язаних з купівлею "не тієї" деталі.

Як шукали партнера

В Allegro вирішили, що клієнт, обираючи запчастини на платформі, має отримати всю необхідну інформацію, аби придбати правильний товар. Роблячи вірний вибір покупець заощаджує час і гроші.

Компанія шукала комплексне рішення, яке дозволило б отримувати інформацію про транспортні засоби, їх параметри й відповідно запчастини. Також було важливо співпрацювати з компанією, яка має дані більшості брендів і виробників.

Технологія, необхідні для впровадження зусилля і швидкість оновлення даних також були одним з вирішальних чинників в процесі прийняття рішення. У підсумку лише невелика частина потенційних партнерів на ринку відповідала всім критеріям. І тільки TecDoc повністю задовольнив цю потребу.

У Allegro відзначили, що каталог TecDoc присутній на ринку вже багато років. У нього усталена позиція, і його знають практично всі, хто працює в галузі.

TecDoc TecAlliance надає своїм партнерам потужну підтримку з великою базою якісних даних

Переваги інтеграції даних TecDoc

TecDoc TecAlliance надає своїм партнерам потужну підтримку з великою базою якісних даних. Вона включає довідкові дані про експлуатацію транспортних засобів, технічну інформацію по обслуговуванню автомобіля, періодичні ТО і дані від автовиробника.

Найвигіднішою перевагою для Allegro став обсяг даних TecDoc, кількість представлених в базі виробників і торгових марок запчастин, а також взаємозв'язок між продуктом і автомобілем. На ринку автозапчастин дуже важливо точно визначити, яка деталь підходить для конкретного автомобіля. Покупці мають бути впевнені, що запчастина, яку вони купили в Інтернеті, підійде їхній машині.

Інтеграція даних TecDoc значно покращує купівельний досвід кожної групи користувачів allegro.pl. Покупці мають доступ до технічних даних товару, його розмірів, особливостей, маркування, замінників, переліку моделей, яким підійде ця деталь. Впевнившись, що запчастина підходить автомобілю, клієнт підтверджує своє рішення про покупку.

Інтегрувавши дані TecDoc, Allegro знизив невпевненість покупця у виборі деталі. А професіонали ринку отримали можливість скоротити час на пошук деталей і прискорити процес замовлення запчастин.

 

Продукцію компанії TecAlliance, а саме електронний каталог по підбору запчастин TecDoc WebCat 2.5 або 3.0, можна купити в Україні офіційно! А також у всіх країнах СНД: Азербайджан, Вірменія, Білорусія, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Росія, Таджикистан, Узбекистан. Партнером і дистриб'ютором TecDoc є компанія AGV Aftermarket. Замовлення і тестовий доступ можна оформити online на сайті.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня