TecAlliance підвищила вимоги до виробників автозапчастин

TecAlliance підвищила вимоги до виробників автозапчастин

Інформаційна база TecDoc - універсальна і доступніша за оригінальні програми автовиробників, стає ще точнішою. TecAlliance реалізовує нову концепцію Data quality management (DQM), аби підвищити достовірність даних каталогу. Внаслідок цього, зростає точність підбору запчастин й зводяться до нуля випадки їх повернення.

 

За словами Андреаса Ассманна, директора з управління якістю даних: «Існує прямий зв'язок між якістю даних і якістю прийняття рішень замовником. Інформація в каталозі, яка оптимально підтримує процес ідентифікації деталей, гарантує успіх продажів і зміцнює довіру до бази даних. Адже позитивний досвід завжди підвищує довіру. Тому крім стандартного статусу Certified Data Suppliers ми вводимо новий статус Premier Data Suppliers для тих постачальників, які надають найбільш точні та актуальні дані. Мова йде про інформацію, яка не потребує пояснень і виключає двозначність». Знак "Сертифікований постачальник даних (CDS)" Відповідає особливим вимогам до обслуговування даних TecDoc у високому ступені. Ключові показники ефективності відповідають базовим рекомендаціям TecDoc®.

Нові правила для постачальників даних

TecAlliance переглянула стандарти процесів створення та актуалізації бази TecDoc. Тепер компанія поставила постачальникам чіткі та зрозумілі вимоги до даних й надала свої рекомендації щодо їх виконання. Такий підхід гарантує, що розміщена в базі інформація вірна, чітко інтерпретована, одноманітно представлена, зрозуміла, актуальна й повна. Все для того, щоб клієнт в точці продажу міг точно визначити потрібну запчастину.

Нові принципи DQM допомагають постачальникам оптимізувати обробку інформації, яку вони надають. Через великі коригування в системі класифікації даних про продукти в TecDoc їм доводиться ретельно перевіряти свою інформацію і в деяких випадках вносити значні зміни. Компанія TecAlliance підтримує своїх партнерів, впроваджуючи нові функції й перевірки в інструментах управління інформацією. Надані виробникам звіти показують, що саме їм потрібно доопрацювати.

Компанії, які окрім умов статусу «Сертифікований постачальник даних» (Certified Data Suppliers), виконують нові, суворіші KPI й отримують статус «Premier Data Supplier (PDS)». Він має вищий рейтинг, ніж CDS, а KPI, які потрібно виконати для досягнення рівня PDS, виходять за рамки стандартного вивантаження інформації та включають, серед іншого, оцінку змісту даних. Знак "Головний постачальник даних (PDS)" Відповідає всім критеріям CDS і іншим значно більш суворим вимогам до змісту. KPI також охоплюють аспекти змісту продукту.

Переваги Data quality management для ринку

Новий підхід до якості даних дозволяє всім учасникам ринку отримати свої вигоди. Найголовніша - підвищення задоволеності клієнтів в точці продажу.

TecDoc стає більш конкурентоспроможним у порівнянні з оригінальними системами підбору запчастин від автовиробників. Останні завжди будуть залишатись максимально точними, але розрив в актуальності даних буде постійно скорочуватись. І це з урахуванням того, що TecDoc завжди буде залишатись більш універсальним і більш доступним за оригінальні програми. Ще одна важлива перевага більш точного підбору - зниження відсотку повернень товару.

«Завдяки ефективному управлінню якістю даних ми забезпечуємо Automotive Aftermarket високоякісною інформацією, чим робимо важливий внесок в успіх всіх учасників ринку», - резюмує Андреас Ассманн.

Де купити офіційний TecDoc

Сьогодні в каталозі TecDoc представлено понад 700 брендів. Він включає більше 110 000 типів транспортних засобів, 6,6 мільйона найменувань товару, 254 мільйони посилань і 48 товарних груп.

Продукцію компанії TecAlliance, а саме електронний каталог по підбору запчастин TecDoc WebCat 2.5 або 3.0, можна купити в Україні офіційно! А також у всіх країнах СНД: Азербайджан, Вірменія, Білорусія, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Росія, Таджикистан, Узбекистан. Партнером і дистриб'ютором TecDoc є компанія AGV Aftermarket. Замовлення і тестовий доступ можна оформити online на сайті http://webcat.tecdoc-cis.com/

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня