Automechanika Frankfurt Digital Plus: як проходить гібридний формат виставки

Automechanika Frankfurt Digital Plus: як проходить гібридний формат виставки

14-16 вересня проходить одна з найважливіших виставок галузі -Automechanika Frankfurt Digital Plus. Вперше триденна подія відбувається у гібридному форматі – як компактна виставка у Франкфурті та онлайн-платформа, на якій учасники та відвідувачі можуть бути присутніми та спілкуватися онлайн. Обговорюватимуть інновації, з акцентом на теми і тенденції, що впливають на сучасний ринок автозапчастин.

Близько 50% з 300 вже зареєстрованих компаній планують ще раз зібратися у Франкфурті особисто. Є й відчутний міжнародний інтерес: на заході присутні учасники не лише з Німеччини, але і з багатьох інших країн Європи, Азії і навіть Австралії. Детальнішу інформацію про компанії-учасниці та їхню продукцію на виставці ви знайдете за допомогою спеціальної системи впошуку по експонентах на сайті, а також в додатку Digital Plus Navigator, який можна завантажити безкоштовно на Google Play Store і Apple Store.

Олаф Мусшофф, директор Automechanika Frankfurt, пояснив:

Люди з нетерпінням чекають реальних особистих ділових зустрічей з колегами по галузі в Automechanika. Разом з тим довіра людей до можливостей цифрових мереж, які ми розробили спеціально для цієї виставки, продовжує зростати.

Наша онлайн-платформа дозволяє всім бажаючим взяти участь у великій триденній програмі підтримки не лише тут, у Франкфурті, але і й з будь-якої частини світу. Це допомагає забезпечити міжнародне охоплення події". Останні теми і тенденції відображені не лише в живих презентаціях компанії, але і в програмі підтримки. Безліч презентацій і панельних дискусій з таких тем, як альтернативні системи приводу, електромобілі, 3D-друк, екологічність та діджиталізація прикують увагу до сцени Hall 3.0 та онлайн-трансляції.

Панельні теми дискусій:

Діджиталізація на вторинному ринку

На панельній дискусії "Давайте поговоримо про бізнес" 14 вересня, до директора виставки Automechanika Frankfurt Олафа Бушхтоффа приєдналися представники Bosch, AVL DiTest, Carbon і Hunter, щоб обговорити інноваційні рішення для майстерень в еру діджиталізації та переходу до мобільності.

 

Energy4Mobility

Для досягнення поставлених екологічних завдань, Європі необхідно істотно скоротити викиди CO2 в транспортному секторі. Альтернативні види палива могли б зіграти ключову роль. Водень, електрика, біопаливо або синтетичне паливо – 14 вересня експерти обговорили, які з цих ресурсів найкраще підходять для конкретних видів транспорту. Для цього організовано серію експертних бесід "Енергія для мобільності ("Energy 4 Mobility") під назвою "Низьковуглецевий транспорт – проблеми та рішення".

День відновного виробництва (Remanufacturing Day) – стійкість і збереження ресурсів

Стійкість і роль безвідходної економіки є центральними темами першого Дня відновного виробництва 15 вересня, організованого за підтримки Асоціації відновного виробництва автозапчастин (APRA). Експерти піднімають цю багатогранну тему та відповідають на запитання учасників.

Discover3Dprinting

Промисловий 3D-друк проникає і на вторинний автомобільний ринок. Він відкриває величезний потенціал різних виробничих галузей. Щоб отримати максимум переваг, компаніям вже зараз слід визначитися, де саме вони зможуть найкращим чином застосувати цю технологію. 16 вересня на семінарі "Discover3Dprinting" буде представлений всебічний огляд методів адитивного виробництва з цікавими прикладами застосування в різних галузях автомобільної промисловості. Учасники також дізнаються про бар'єри, які необхідно здолати для впровадження цих технологій, місця, де ці бар'єри зустрічаються та галузі, в яких промисловий 3D-друк поки що економічно недоцільний.

"Бесіда про зіткнення" – проблеми, що виникають перед ринком ремонту після ДТП

16 вересня в "Бесіді про зіткнення" будуть обговорюватися завдання кузовних і лакофарбових майстерень на сучасному ринку ремонту після ДТП. Нині кузовні і лакофарбові майстерні стикаються з низкою проблем: різке скорочення замовлень, викликане пандемією, швидке зростання вартості матеріалів, заробітної плати та обладнання для майстерень, зниження маржі в бізнесі запасних частин, активніші дії автомобільних страховиків для скорочення рахунків. Саме цю ситуацію модератори, Крістіан Зіммерт (головний редактор Schaden.news) і Конрад Венц (головний редактор Fahrzeug + Karosserie ) обговорять з провідними представниками галузі.

Вчимося з каналом Autodoktoren

Цього року знову будуть живі трансляції ремонту після ДТП під модерацією каналу Autodoktoren. Протягом трьох днів обговорюватимуться такі теми як оцінка пошкоджень автомобіля після аварії, розрахунок вартості збитку і цифрова комунікація, підготовлені фахівці – нова інформація DGUV 209-093, видалення зовнішніх вм'ятин, комбіновані методи з'єднання, ремонт і заміна лобового скла, вимірювання вихлопу (PN) для автомобілів з дизельним двигуном, оцифровування і фарбування, калібрування систем допомоги водієві і вирівнювання променя фар. Всі, хто зареєструється на один із цих заходів заздалегідь, отримає безкоштовний квиток для особистого відвідування виставки і перегляду прямої трансляції онлайн.

На виставці Automechanika відбудеться перший у світі чемпіонат з відновлення та фарбування кузова.

Понад десять німецьких фахівців з кузовних і лакофарбових робіт змагаються за вихід у фінал першого міжнародного чемпіонату світу з кузовної та лакофарбової техніки на виставці. 14 вересня у Франкфурті група експертів обере переможця в Німеччині, який потім зустрінеться з національними переможцями з Китаю, Англії та Південної Африки. У всіх також буде можливість проголосувати за особистих фаворитів онлайн.

Захопливі презентації, лекції та панельні дискусії одним рухом пальця на www.automechanika.com/eventkalender.

Як взяти участь Automechanika Frankfurt Digital Plus

Учасники зможуть зустрітися особисто у Франкфурті-на-Майні і познайомитися з програмою наживо на території виставки. Комплексний підхід до захисту та гігієни забезпечує дотримання найкращих запобіжних заходів. Всі компанії-учасники також представлятимуть свої продукти онлайн, при цьому учасники матимуть можливість встановлювати нові контакти за допомогою цифрового підбору партнерів, спілкуватися один з одним за допомогою живих чатів і відеодзвінків один на один, а також брати участь у заходах, що транслюються в прямому ефірі. Це гарантує нетворкінг для відвідувачів, які не можуть приїхати до Франкфурта через обмеження на поїздки або з інших причин.

Щоб відвідати виставку особисто або отримати доступ до онлайн-програми, потрібно купити квиток на один день. Цьогоріч це можна зробити лише в онлайн-касі. Квиток на один день дає право не тільки відвідати захід у Франкфурті, а й взяти участь у повній програмі Automechanika Frankfurt Digital Plus в прямій трансляції протягом всіх трьох днів заходу, включаючи можливість зв'язатися з учасниками, дізнатися більше про продукти і поспілкуватися з іншими експертами галузі.



   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня