Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Continental виробляє медичні шланги, необхідні для Бергамо і Ломбардії

Continental виробляє медичні шланги, необхідні для Бергамо і Ломбардії
  • Continental випускає необхідні для охорони здоров'я Італії шланги, всупереч скороченню виробничих потужностей через пандемію Covid-19
  • Марко Тамборін: «Це наш мінімальний внесок, який ми можемо зробити, щоб підтримати жителів Бергамо та італійське суспільство в ці непрості часи»
  • Шланги низького тиску працюють з медичними газами в дихальному обладнанні, такому як системи безперервної підтримки позитивного тиску в дихальних шляхах (ВіРАР)
  • Шланг з ПВХ підходить для транспортування повітря, кисню, закису азоту, гелію і вуглекислого газу

Технологічна компанія Continental зробила шланги, необхідні для медичного сектора регіону Ломбардія, на своєму італійському підприємстві в Давер, Італія. «Не дивлячись на те, що Continental скоротила свої виробничі потужності на північно-італійському підприємстві через пандемію Covid-19, ми зробили спеціально замовлені партії для італійського міністерства охорони здоров'я, яке знаходиться в скрутному становищі. Тому ми тимчасово провели перезапуск виробничої лінії, щоб задовольнити потреби наших клієнтів, випустивши партію шлангів для медичного сектора. Це наш внесок для Бергамо і всього італійського суспільства у наданні допомоги медикам. Всім, хто забезпечує догляд і надає життєво важливі послуги в ці важкі часи», - пояснив Марко Тамборін, відповідальний менеджер з виробництва термопластичних шлангів в Continental з моменту придбання Merlett в 2019 році. Шланги виробляються для транспортування повітря і різних медичних газів, необхідних в охороні здоров'я. Наприклад, шланги використовуються для подачі низького тиску, а також для простого всмоктування газу в респіраторне обладнання, таке як система безперервної підтримки позитивного тиску в дихальних шляхах (ВіРАР), для забезпечення підтримки спонтанного дихання пацієнта.

Надійна поставка медичного обладнання італійській системі охорони здоров'я

Шланги, необхідні для перекачування газу були виготовлені для розташованої в Бергамо компанії Flow-meter, експерта з пристроїв для вимірювання, контролю та подачі медичних газів та рідин. Провінція Бергамо в регіоні Ломбардія особливо сильно вражена новим вірусним захворюванням. «В останні кілька днів ми отримали багато подяк від лікарень, які ми обслуговуємо. Це було б неможливо без надійних партнерів, особливо в ці часи. Місцеві медичні установи покладаються на постійну поставку медичного обладнання через тривалу стресову ситуацію», - сказав Роберто Паратіко, генеральний директор Flow-meter.

Continental вироблятиме необхідні шланги низького тиску для італійського сектора охорони здоров'я, незважаючи на скорочення виробничих потужностей через пандемію Covid-19

Шланги для анестезіологічного та респіраторного обладнання

Шланг для подачі медичного газу являє собою трубку з ПВХ з додатковим шаром з термопластичного поліуретану (TPU), армованого поліефірною пряжею та проміжним адгезивним шаром з поліуретану (PU). Він підходить для транспортування повітря, кисню, закису азоту, гелію і вуглекислого газу. «У майбутньому ми будемо приділяти особливу увагу виробництву медичних шлангів для європейського сектора охорони здоров'я - особливо в ці дні, коли медична й соціальна потреба в медичному обладнанні, яке використовується при захворюваннях дихальних шляхів, надзвичайно висока», - сказав Тамборін.

 

Continental розробляє новаторські технології та послуги для стійкої і пов'язаної мобільності людей і їх товарів. Заснована в 1871 році, технологічна компанія пропонує безпечні, ефективні, інтелектуальні та доступні рішення для автомобілів, машин, транспортних потоків і транспорту. У 2019 році обсяг продажів Continental склав 44,5 млрд євро, і в даний час в 59 країнах і на ринках працюють близько 240 000 чоловік.

Департамент шин має 24 виробничих і конструкторських підрозділи по всьому світу. Будучи одним з провідних виробників шин з чисельністю працівників близько 56 000 чоловік, в 2018 році підрозділ оголосив про продажі на суму 11,4 млрд. євро. Continental входить в число технологічних лідерів у виробництві шин і пропонує широкий асортимент продукції для легкових автомобілів, комерційних автомобілів і двоколісних транспортних засобів. Завдяки постійним інвестиціям в дослідження і розробки, Continental вносить важливий внесок в безпечну, рентабельну і екологічно ефективну мобільність. Портфель департаменту Шини включає в себе послуги з торгівлі шинами і навігаційними системами, а також системи цифрового управління шинами для комерційних транспортних засобів.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня