Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Continental PremiumContact 6 - знову перемога!

Continental PremiumContact 6 - знову перемога!
  • Літня шина Continental займає перше місце в тесті, організованому російським автомобільним журналом "За рулем"
  • Ще одна перемога в успішній серії тестів

Після успішних тестів, проведених автомобільними клубами і автожурналістами в Німеччині, PremiumContact 6 посіла перше місце в випробуваннях літніх шин за підсумками випробувань тестової команди "За рулем" (випуск 3/20). «Краща шина при гальмуванні на сухому покритті, найкраща на мокрому і сухому асфальті, найкраща в тесті на рівень шуму», - підсумковий висновок видання. Експерти протестували 15 різних літніх шин в розмірі 195/65 R15 від європейських, американських і азіатських виробників, використовуючи Skoda Octavia в якості тестового автомобіля.

Завдяки цьому першому місцю в матеріалі журналістів "За кермом" PremiumContact 6 доповнює дуже хорошу серію рейтингових випробувань, які присуджуються цієї весни автомобільними клубами і спеціалізованими виданнями. До них відносяться вражаючі результати в тесті, організованому Auto Zeitung (у випуску від 19 лютого 2020 р. тестували шини в розмірі 225/50 R17,), кращими в тесті автомобільних клубів ADAC, ÖAMTC і TCS (розмір 225/40 R 18; від 25 лютого, 2020) і перше місце серед 50 різних шин в тесті AutoBild (розмір 245/45 R 18; 5 березня 2020 г.).

PremiumContact 6 - літня шина для автомобілів компакт-класу і вище. Вона виробляється в широкому діапазоні розмірів з максимально допустимою швидкістю до 300 км/год.

Continental розробляє новаторські технології та послуги для стійкої і пов'язаної мобільності людей і їх товарів. Заснована в 1871 році, технологічна компанія пропонує безпечні, ефективні, інтелектуальні та доступні рішення для автомобілів, машин, транспортних потоків і транспорту. У 2019 році обсяг продажів Continental склав 44,5 млрд євро, і в даний час в 59 країнах і на ринках працюють близько 240 000 чоловік.

Департамент шин має 24 виробничих і конструкторських підрозділи по всьому світу. Будучи одним з провідних виробників шин з чисельністю працівників близько 56 000 чоловік, в 2018 році підрозділ оголосив про продажі на суму 11,4 млрд. євро. Continental входить в число технологічних лідерів у виробництві шин і пропонує широкий асортимент продукції для легкових автомобілів, комерційних автомобілів і двоколісних транспортних засобів. Завдяки постійним інвестиціям в дослідження і розробки, Continental вносить важливий внесок в безпечну, рентабельну і екологічно ефективну мобільність. Портфель департаменту Шини включає в себе послуги з торгівлі шинами і навігаційними системами, а також системи цифрового управління шинами для комерційних транспортних засобів.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня