Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Continental представляє нові зимові шини для причепів з маркуванням 3PMSF

Continental представляє нові зимові шини для причепів з маркуванням 3PMSF
  • Новинка є частиною стратегії по випуску надійних шин для причепів і орієнтована на вимоги ринків Європи, Близького Сходу та Африки
  • Conti Hybrid HT3 HL з більш високим індексом навантаження і новоїю піктограмою на боковині

Ганновер, лютий 2020 року. Виробник преміальних шин, технологічна компанія Continental представляє зимові шини Conti Hybrid HT3 WR (Winter Regional), спеціально розроблені для вантажних причепів. Вони доступні в розмірі 385/65 R 22,5 і вражають як з точки зору зчіпних властивостей і міцності, видатної паливної економічності, так і великим ресурсом як на місцевих, так і на міжнародних рейсах. Новинка сертифікована для зимових умов експлуатації і відрізняється "альпійським символом" 3PMSF (3-Peak Mountain SnowFlake або гірська вершина з трьома піками та сніжинкою всередині), повністю задовольняючи вимоги правил 117 ООН щодо гальмування та зчеплення на зимовій дорозі.

Спеціально створені шини для вантажних причепів

Нови модель Conti Hybrid HT3 WR розширює перевірену лінійку шин Conti Hybrid HT3 для причепів, задовольняючи особливі вимоги різних ринків в Європі, на Близькому Сході і в Африці (EMEA). У цьому році будуть випущені регіональні Conti Hybrid HT3 SR (для європейських країн та Південної Африки) і Conti Hybrid HT3 ED (Extra Duty) для Туреччини і Північної Африки. Крім того, модель в розмірності 385/65 R 22.5 HTR2 XL перезапускается як 385/65 R 22.5 Conti Hybrid HT3 HL (High Load) і матиме нову піктограму з буквами «HL», позначенням навантаження і написом «High Load». Суфікс «HL» замінить позначення «XL» відповідно до більш високого індексу навантаження (LI), який дорівнює 164 (5 тонн на шину). У відповідності зі значеннями маркування шин в ЄС, Conti Hybrid HT3 WR має рейтинг «C» з точки зору паливної ефективності та рівня шуму. У Conti Hybrid HT3 HL рейтинг «B» з даних дисциплін, і обидві шини мають рейтинг «B» по зчепленню на мокрій дорозі.

«Ми хочемо запропонувати нашим клієнтам шини, які оптимально відповідають поставленним цілям та професійним завданням», – роз'яснює Бенджамін Барч, менеджер по продукту і прикладний фахівець Continental по вантажним шинам в Європі, на Близькому Сході та країнах Африки (регіон EMEA).

Шини

Індекс навантаження

Призначення

Ключові ринки

Conti Hybrid HT3

160

Місцеві дороги

Європа

Conti Hybrid HT3 HL

164

Місцеві дороги

Європа

Conti Hybrid HT3 SR

160

Місцеві дороги з поганим покриттям

Південна і Західна Європа, Південна Африка

Conti Hybrid HT3 ED

164

Місцеві дороги з перегрузом

Північна Африка, Росія, Туреччина

Conti Hybrid HT3 WR

160

Місцеві дороги в зимову пору (символ 3PMSF)

Німеччина, Австрія, Швейцарія, Скандинавія

 

Continental розробляє новаторські технології та послуги для стійкої і пов'язаної мобільності людей і їх товарів. Заснована в 1871 році, технологічна компанія пропонує безпечні, ефективні, інтелектуальні та доступні рішення для автомобілів, машин, транспортних потоків і транспорту. У 2018 році обсяг продажів Continental склав 44,4 млрд євро, і в даний час в 60 країнах і на ринках працюють близько 245 000 чоловік.

Департамент має 24 виробничих і конструкторських підрозділи по всьому світу. Будучи одним з провідних виробників шин з чисельністю працівників близько 56 000 чоловік, в 2018 році підрозділ оголосив про продажі на суму 11,4 млрд. євро. Continental входить в число технологічних лідерів у виробництві шин і пропонує широкий асортимент продукції для легкових автомобілів, комерційних автомобілів і двоколісних транспортних засобів. Завдяки постійним інвестиціям в дослідження і розробки, Continental вносить важливий внесок в безпечну, рентабельну і екологічно ефективну мобільність. Портфель департаменту включає в себе послуги з торгівлі шинами і навігаційними системами, а також системи цифрового управління шинами для комерційних транспортних засобів.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня