Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Continental тепер дає 10-річну гарантію на сільськогосподарські шини для ринків EMEA

Continental тепер дає 10-річну гарантію на сільськогосподарські шини для ринків EMEA

Continental запроваджує нову гарантію на сільськогосподарські шини для регіону EMEA (Europe, the Middle East and Africa - Європа, Близький Схід і Африка): тепер міжнародна технологічна компанія пропонує клієнтам 10-річну гарантію від дати придбання шини.

Вона поширюється на всі шини Continental для сільгосптехніки, випущені з 1 серпня 2017 року з чинним виробничим кодом і логотипом “Engineered for Efficiency” («Розроблено для ефективності»). Умови поширюються для моделей TractorMaster, CombineMaster, Tractor70 і Tractor85. Гарантія також поширюється на продукти з технологією Very High Flexion (VF), а саме VF TractorMaster Hybrid, VF TractorMaster і VF CombineMaster, які будуть випущені в 2020 році.

Від стандартних інцидентів до специфічних пошкоджень: розширена гарантія захистить практично від будь-яких неприємностей

Гарантія поширюється на основні причини, які можуть зробити шини непридатними: від дефектів матеріалу і якості виготовлення до пошкодження від стерні та інших польових небезпек. Як правило, будь-яка шина, яка виходить з ладу під час гарантійного терміну, буде відремонтована або замінена новою покришкою Continental. Якщо потрібної шини не знайдеться, буде надана рівноцінна заміна від виробника. Максимальне відшкодування завжди буде визначатися у відсотках від фактичної залишкової глибини протектора або на основі дати придбання шини.

Якщо шина стала непридатною для роботи через виробничий дефект або неякісний матеріал, Continental замінить таку шину новою протягом 10 років з дати придбання.

Дефекти шин часто виникають при русі по твердій стерні кукурудзи, сої або бавовни. В рамках розширеної гарантії відшкодування ушкоджень від стерні поширюється на сільськогосподарські шини Continental терміном до трьох років з моменту придбання.

У разі виникнення дефектів через непередбачені або ненавмисні інциденти, наприклад, пошкодження або прокол шини сторонніми предметами, застосовуються гарантійні зобов'язання від пошкоджень в полі. При цьому Continental готова замінити пошкоджену шину на нову протягом двох років з дати придбання.

Надійний технологічний партнер для сільськогосподарської галузі

Асортимент сільськогосподарських шин Continental спеціально розроблений для підвищення продуктивності сільськогосподарської техніки і якості її роботи при одночасному скороченні необхідних ресурсів. Каркас шин виготовлений за технологією N.flex, запатентованого нейлонового матеріалу з високою стійкістю до ударів. Новітня технологічна інновація - технологія Very High Flexion (VF). Сільськогосподарські шини зі специфікаціями VF мають дуже гнучкі бокові стінки, які підтримують довговічність та курсову стійкість тривалий час у разі проколу або при дуже високому навантаженні.

 

Continental розробляє новаторські технології та послуги для стійкої і пов'язаної мобільності людей і їх товарів. Заснована в 1871 році, технологічна компанія пропонує безпечні, ефективні, інтелектуальні та доступні рішення для автомобілів, машин, транспортних потоків і транспорту. У 2018 році обсяг продажів Continental склав 44,4 млрд євро, і в даний час в 60 країнах і на ринках працюють близько 245 000 чоловік.

Департамент має 24 виробничих і конструкторських підрозділи по всьому світу. Будучи одним з провідних виробників шин з чисельністю працівників близько 56 000 чоловік, в 2018 році підрозділ оголосив про продажі на суму 11,4 млрд. євро. Continental входить в число технологічних лідерів у виробництві шин і пропонує широкий асортимент продукції для легкових автомобілів, комерційних автомобілів і двоколісних транспортних засобів. Завдяки постійним інвестиціям в дослідження і розробки, Continental вносить важливий внесок в безпечну, рентабельну і екологічно ефективну мобільність. Портфель департаменту Шини включає в себе послуги з торгівлі шинами і навігаційними системами, а також системи цифрового управління шинами для комерційних транспортних засобів.

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня