Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Continental запускає нову лінійку шин Conti CoachRegio для міжміських автобусів

Continental запускає нову лінійку шин Conti CoachRegio для міжміських автобусів

Continental, технологічна компанія і виробник шин преміум-класу, запустила нову лінійку шин для міжміських автобусів Conti CoachRegio.

Нова лінійка шин пропонує надійну і безпечну поїздку між містами і селами в різних швидкісних режимах, відмінну керованість і великий пробіг по горбистих і звивистих дорогах. Лінія Conti CoachRegio включає в себе шину для всіх осей, а також спеціальну шину для ведучих мостів. Новий дизайн створений з урахуванням потреб автопарків, які працюють на коротких відстанях і міжміських перевезеннях в цілому, а також тих, хто управляє туристичними автобусами, шкільними автобусами або вахтовим автобусами. Нова шина доступна як Conti CoachRegio HA3 295/80 R 22,5 для всіх осей і як Conti CoachRegio HD3 для провідної осі. Останній варіант також буде доступний починаючи з четвертого кварталу 2020 року як ContiRe CoachRegio HD3, виготовлений з використанням рішення Continental для гарячого відновлення протектора, що забезпечує багаторазовий термін служби завдяки міцному і надійному корпусу.

Маркування 3PMSF (символ сніжинки на тлі трьох гірських піків) означає, що Conti CoachRegio може плавно рухатися при будь-яких погодних умовах в будь-який час року, а його міцний і надійний зовнішній шар розрахований на навантаження LI 154/149, який в даний час є найвищим з доступних для ведучих мостів в міжміському і міжнародному сегментах. Що стосується значень, зазначених на етикетці ЄС, обидві шини мають рейтинг «C» для ефективності використання палива і «B» для зчеплення на мокрій дорозі, з шумом кочення 71 дБ для HA3 і 73 дБ для HD3 (обидві з однією звуковою хвилею та не резонують).

«За допомогою цієї нової лінійки шин ми подолали технологічну проблему розробки шини з використанням збалансованого складу для підвищення безпеки і ресурсу. Модель також характеризується низькими значеннями опору коченню для регіональних автобусів. З Conti CoachRegio ми представляємо ефективні шини, які економлять пальне, служать довше і пропонують кращу керованість, а також комфорт без шкоди для найважливішого - безпеки», - сказав Лутц Штебнер, керівник відділу вантажних шин Continental для вантажівок і автобусів в Європі, на Близькому Сході та в Африці.

Збалансований склад для кращої передачі тяги і більшого ресурсу забезпечується інноваційною комбінацією гумового полімеру і підсилюючого наповнювача. Спеціальна, функціональна гума і новий тип технічного вуглецю забезпечують великий пробіг з чудовим опором коченню. У той же час пропонуючи чудову керованість на мокрій дорозі та відмінне зчеплення з сухою поверхнею.

Що стосується дизайну малюнка протектора, Conti CoachRegio HA3 використовує технологію глибоких ламелей, що забезпечують відмінні характеристики на мокрій і засніженій дорозі, завдяки прямим канавками на зовнішніх ребрах для структурної стійкості, а також зигзагоподібним внутрішнім канавкам для оптимального захисту від застрявання каменів. Ці характеристики забезпечують кращу стійкість на поворотах і тихий хід, забезпечуючи високий комфорт для пасажирів. Conti CoachRegio HD3 також має нову конструкцію поперечного корду, яка підвищує міцність і мінімізує шкоду від ударів по бордюру, в той час як глибокі 3D-ламелі краще витісняють воду, що покращує характеристики шин на мокрій дорозі, зчеплення та безпеку.

Continental розробляє новаторські технології та послуги для стійкої і пов'язаної мобільності людей і їх товарів. Заснована в 1871 році, технологічна компанія пропонує безпечні, ефективні, інтелектуальні та доступні рішення для автомобілів, машин, транспортних потоків і транспорту. У 2018 році обсяг продажів Continental склав 44,4 млрд євро, і в даний час в 60 країнах і на ринках працюють близько 245 000 чоловік.

 

Департамент Шини має 24 виробничих і конструкторських підрозділи по всьому світу. Будучи одним з провідних виробників шин з чисельністю працівників близько 56 000 чоловік, в 2018 році підрозділ оголосив про продажі на суму 11,4 млрд. євро. Continental входить в число технологічних лідерів у виробництві шин і пропонує широкий асортимент продукції для легкових автомобілів, комерційних автомобілів і двоколісних транспортних засобів. Завдяки постійним інвестиціям в дослідження і розробки, Continental вносить важливий внесок в безпечну, рентабельну і екологічно ефективну мобільність. Портфель департаменту Шини включає в себе послуги з торгівлі шинами і навігаційними системами, а також системи цифрового управління шинами для комерційних транспортних засобів.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня