Компанії HELLA та Faurecia заявили про об'єднання

Компанії HELLA та Faurecia заявили про об'єднання

Компанія HELLA, що спеціалізується на виробництві автомобільного освітлення та електроніки, та французький постачальник запчастин Faurecia цими вихідними заявили про об'єднання активів. В результаті злиття двох гігантів, утвориться сьомий за величиною у світі постачальник запасних частин. 

На сьогоднішній момент близько 60% акцій HELLA належить французькій компанії Faurecia. Остаточне рішення про об'єднання буде винесене на Раді директорів обох компаній на початку 2022 року. При цьому Faurecia заявила про намір придбання більшої частини акцій HELLA. Також було заявлено, що представник пулу Хелла увійде до ради директорів французького виробника.

Голова Правління HELLA Рольф Брейденбах повідомляє:

HELLA та Faurecia дуже добре поєднуються. Особливо це стосується асортименту продукції та покриття ринку. Крім того, обидва партнери цінують велику орієнтованість на клієнта, операційну досконалість та власні технологічні можливості.

Також пан Брейденбах сподівається на більш ефективному використанні технологій обох компаній в майбутньому. Особлива увага буде приділятись електротранспорту та технологіям автономного водіння. Розгалужені дилерські мережі HELLA та Faurecia сприятимуть подальшому зростанню кількості клієнтів.

Доктор Юргенд Беренд, голова спілки акціонерів HELLA, впевнений, що злиття двох компаній однозначно піде на користь понад як 36 000 співробітникам корпорації, та дозволить надалі ще активніше розвивати надсучасні технології та впроваджувати їх на ринок автозапчастин.

Завдяки об'єднанню обох компаній нова формація буде займати сьоме місце у світі серед постачальників запасних частин на ринку післяпродажного обслуговування.

Майбутній потенціал компанії, за словами її засновників, становлять здебільшого компоненти для електромобілів, системи автономного керування та програмне забезпечення, що також буде мати попит на вторинному ринку запчастин.

 

Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня