GSP оновила систему виробництва підшипників маточин

GSP оновила систему виробництва підшипників маточин

Керуючись місією забезпечення ідеальних продуктів та послуг для світового ринку автозапчастин, GSP оновила свою виробничу лінію, додавши систему виробництва колісних підшипників 3.0.

 

Сьогодні компанія виходить в лідери ринку, завдяки роботі із кооперативними підприємствами, слідкує за тенденціями галузі та забезпечує максимальну ефективність, точність і якість.

Система виробництва колісних підшипників 3.0 компанії GSP - це автоматизована лінія з використанням передових технологій, зокрема:

●      високоточні електрошпинделі

●      інструменти визначення місцезнаходження

●      системи охолодження

●      блоки системи контролю

●      діагностичні дисплеї

●      функція попередження теплової деформації

●      різноманітні форми роботизованої обробки та передачі

 

Наразі у сегменті підшипників компанія GSP пропонує асортимент з понад 2200 артикулів. Він покриває до 95% всіх автомобілів глобального автопарку.

Окремою перевагою для автосервісів можна вважати наявність так званих комплектів.

Перший - підшипники разом з усіма потрібними аксесуарами, що дозволяє зекономити час на встановленні.

Другий - маточини з інтегрованими підшипниками та попередньо зібрані маточини - готові рішення для заміни, які не потребують додаткових дій та спеціального інструменту.

“Попри пандемію, попит на всю продукцію, в тому числі й на вузли маточини та підшипники GSP в Україні, виріс в декілька раз. І в цьому є своя логіка, адже клієнти потребують комплектуючі, які задовольнятимуть високі вимоги до якості, й матимуть привабливу ціну. Економіка сповільнюється, тому споживачі шукають бренд, якому можна довіряти, але більш доступний за ціною. І якість GSP відповідає їх прагненням та технічному рівню провідних продуктів європейських брендів”, - озвучив тенденції 2020 року регіональний менеджер GSP Олексій Козак.

Компанія цінує прихильність українських покупців й постійно розширює асортимент та робить більш доступними свої продукти.

Які підшипники й вузли маточин GSP популярні в Україні читайте в статті на сайті виробника.

Відео процесу виробництва ступиць колеса GSP в місті Нанкін можна проглянути за посиланням www.gsp-ua.com/videos

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня