TRW пропонує нові ремонтні рішення для супортів

TRW пропонує нові ремонтні рішення для супортів

 

Привідний механізм супортів із системою Electric Рarking Brake, розроблений компанією TRW та представлений ринку в 2001 році – став проривним рішенням для автовиробників. Система EPB електрифікувала стоянкове гальмо та збільшила вільний простір поруч водія. Читайте про переваги автомобілів, які були обладнані цією системою, особливості обслуговування супортів та загляньте всередину конструкції під час відео-екскурсії.

 

 

Супорти задніх дискових гальм у автомобілів середнього та преміум класу оснащені електродвигуном з ремінним приводом в поєднанні із кнопкою керування, яка замінила звичний важіль стоянкового гальма.

 

Електричне стоянкове гальмо – просто й надійно

 

Стоянкове електричне гальмо вмикається водієм легким натисканням кнопки в салоні. Навіть після зупинки, супорт з системою ЕРВ автоматично, враховуючи охолодження гальмівного диска, дотискає гальмівну колодку до поверхні тертя. В такий спосіб система на 100% унеможливлює рух автомобіля після паркування.

 

«Замок від дітей» та безпека пасажирів

 

Після вимикання запалення, електричне гальмо не можна відключити або деактивувати, на відміну від важільної конструкції. Завдяки електрифікації, система EPB працює в комбінації з іншими системами автомобіля, відповідальними за комфорт та безпеку. В залежності від налаштувань, автоматичне утримання стоянкового гальма може спрацьовувати під час закривання водійських дверей або при вимкненні запалювання. У критичній ситуації навіть пасажиру вдасться зупинити авто - натиснувши на кнопку. Система контролює й товщину гальмівних колодок та сигналізує автовласнику, коли їх час змінювати.

 

Функція Hold - водіння без відкочування

 

Поєднання автоматичної трансмісії та системи ЕРВ дозволяє реалізувати зручну і важливу функцію Hold. Після її активування під час коротких зупинок, стоянкове гальмо блокується автоматично. Про це водія інформує відповідний зелений контрольний сигнал ручного гальма на панелі приладів. ЕРВ також може слугувати таким собі асистентом зі спуску з гори із визначеною швидкістю.

 

Бонуси для водія

 

Відсутність звичайного важеля ручного стоянкового гальма суттєво додає вільного простору водієві та пасажирові, що сидітиме поруч. Електромеханічна конструкція полегшує життя водієві, бо тепер він точно не забудеться «зняти авто з ручника». Завдяки EPB все відбуватиметься автоматично. А якщо коробка автомат, то в пробках «під гірку» не доводиться зайвий раз напружуватися.

 

 

В процесі експлуатації привідний механізм супортів із системою Electric Рarking Brake виявився напрочуд надійним. Це засвідчує порівняно низький відсоток продажів супортів EPB на вторинному ринку.

 

Аналіз причин відмов супортів показав, що в 90% випадків це відбувається через електропривод, який з часом може вийти з ладу. Для відновлення працездатності системи EPB, автомеханіку майже завжди достатньо замінити електропривод на старому супорті.

 

З літа 2021 року для вторинного ринку автомобільних запчастин України доступні електроприводи TRW в асортименті:

 

STA 1498

а/м VW Passat B6 (3C2) 2007> та B7 (362) європейського виробництва;

а/м AUDI Q3 (8UB, 8UG) 2013>

 

STA 1614

а/м BMW 5 F10/F11, X3 F25,

 

STA 1583:

а/м AUDI A4 B8 (8K2) 2008>, A5 10/2007>, Q5 (8RB) 08/2009>

 

STA 1500

а/м AUDI A6 C6 (4F2) 2004>

 

STA 1549

а/м AUDI A6 C7 (4G2, 4GC) 2011>, A6 Allroad C7 (4GH, 4GJ),

A6 Avant C7 (4G5, 4GD), A7 Sportback (4GA, 4GF);

JAGUAR XJ (X351), F-Type X152;

Land Rover FREELANDER 2 (L359), Land Rover Range Rover Evoque L538

 

STA 1690

а/м AUDI A4 B9 (8W2, 8WC), A4 B9 Avant (8W5, 8WD), A5 (F53, F5P), A6 C8 (4A2), Q5 (FYB, FYG), A8 D5 (4N2, 4N8), A7 Sportback (4KA)

 

STA 1689

а/м VW Touareg (CR7) 03/2018>

AUDI Q8 (4MN), AUDI Q7 (4MB, 4MG)

 

STA 1682/1683

для лівого/правого задніх супортів сімейства VAG, побудованого на платформі MQB: AUDI A3 (8V1, 8VK), VW GOLF VII

 

 

Відвідайте відео-екскурсію до лабораторії виробника й роздивіться систему зсередини разом з німецьким експертом, дізнайтеся про основні компоненти супорта, принципи його роботи та нюансами обслуговування/заміни електропривода TRW.

Деталі для Вашої майстерні від ZF та TRW - Справжній Оригінал!

Кожна деталь TRW True Originals - невід’ємна частина асортименту ZF для ринку післяпродажного обслуговування. Бренд дає СТО інструменти для повернення автомобілю його характеристик та підвищення безпеки руху. Спеціалісти компанії по всьому світу працюють над тим, щоб продукція була надійною й доступною для автовласників. TRW True Originals - еталон безпеки та якості на вторинному ринку.

 

Здійснюйте коректний підбір запасних частин TRW з допомогою оновленого веб-каталогу виробника у зручний для вас час trwaftermarket.com/en/catalogue

 

 

 

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня