Продажі автозапчастин: як збільшити з TecDoc

Продажі автозапчастин: як збільшити з TecDoc
Глобальний онлайн-ринок автомобільних запчастин щороку збільшується в середньому на 14%. За прогнозами експертів об'єм світових продажів автозапчастин на інтернет платформах через п'ять років сягне $135 млрд. Аналіз показує, що продавці, які підвищуючи обізнаність своїх клієнтів у специфіці товарів, дають їм інструменти максимально точного пошуку та підбору - суттєво збільшують свої продажі. Як застосувати цей алгоритм успіху й на українському ринку?
Одна з провідних глобальних баз ідентифікації товарів у сфері Aftermarket, онлайн-каталог TecDoc - активно використовується успішними гравцями ринку. Про переваги та приклади синергії відомих інтернет-магазинів з базою даних Tecalliance далі в нашому матеріалі. 

Старт онлайн бізнесу з TecDoc

Каталог TecDoc пропонує виробникам запасних частин, дилерам і майстерням ідеальну наскрізну систему для точної ідентифікації деталей. Він надає комплексний та простий у використанні пошук потрібної запчастини на одній платформі.

 

За допомогою TecDoc можна масштабувати бізнес не лише у своєму регіоні, а й у всьому світі. Завдяки галузевим і технічним знанням компанія TecAlliance створила ряд цифрових рішень на основі даних каталогу TecDoc.

TecDoc - це:

  • Всесвітньо визнаний стандарт якості в automotive aftermarket.

  • Понад 50 000 користувачів працюють з їх інтерфейсними рішеннями.

  • Понад 1000 компаній використовують API веб-сервісу TecDoc.

 

Можливості для розвитку бізнесу

  • Інтеграція глобальних даних про запасні частини до діючих інтернет-платформ.

  • Налаштування власного інтернет-магазину або онлайн-каталогу за допомогою рішень типу White Label.

 

Е-commerce з рішенням White Label

Завдяки продуктам White Label ви отримуєте готове до використання рішення для входу в e-commerce. Глобальний каталог запчастин і транспортних засобів стане міцним фундаментом для побудови власного індивідуального цифрового каталогу.

Вичерпні дані у TecDoc дозволяють інтегрувати ваші продукти з високоякісними зображеннями, відео та цінами, які ви обираєте. При чому це рішення буде індивідуально адаптоване до вашого власного корпоративного бренду для безперебійної інтеграції з вашим веб-сайтом.

На додаток ви отримуєте модульний інтуїтивно зрозумілий користувальницький інтерфейс, адаптований під ваші потреб та з широким набором налаштувань. Бізнес отримує широкі функціональні можливості для задоволення потреб своїх клієнтів

Оновлюйте власні рішення з торговим модулем TecDoc 

Якщо ви не хочете відмовлятись від своєї онлайн-платформи, то її можна оновити за допомогою спеціального торгового модуля від TecDoc. Він містить додаткові функції кошика для покупок і функціоналу замовлення. Завдяки прямому підключенню ви автоматизуєте обробку замовлень та робите інформацію про продукти завжди актуальною.

Це дозволить додавати до своїх продуктів інформацію про ціни та наявність, а також отримати модульний інтерфейс користувача, який повністю адаптується до вашого корпоративного дизайну.

 

Додайте мобільний e-commerce до своєї бізнес-пропозиції

Завдяки мобільному додатку TecDoc Catalog в форматі White Label ви можете охопити своїх клієнтів по всьому світу та надавати їм інформацію про свій продукт і компанію «на ходу». А це означає - збільшити продажі.

Мобільний додаток доступний як для iOS, так і для Android. Він має сканер VIN та штрих-кодів, інтеграцію з Google Maps для відображення ваших точок продажів, та медіамодуль плюс push-повідомлення

Мобільна версія ні в чому не поступається точністю даним веб-каталогу та так само індивідуально адаптується з точки зору дизайну під ваш бренд.

 

Підключайтесь до API TecDoc та створюйте унікальну пропозицію 

Сфера e-commerce стає дедалі складнішою. Ваші потреби можуть вимагати унікального продукту, заснованого на даних TecDoc. З веб-сервісом AP, в якості серверної частини, можна легко інтегрувати дані у свій власний магазин або додаток.

Завдяки хмарним технологіям це забезпечує глобальну високопродуктивну доступність із численними резервами. Ви по суті отримуєте у своє розпорядження сервер для B2C, B2B-магазинів, систем PIM та інших автомобільних додатків. При цьому інфраструктура хостингу веб-сервісів на стороні клієнта не потрібна. Легко наповнюйте свою систему та програми завжди актуальними даними каталогу TecDoc.

 

Приклади рішень

Багато великих та маленьких інтернет-магазинів вже скористались перевагами інтеграції з продуктами TecDoc та створили свої рішення у форматі White Label. Серед них:

  • Гігант онлайн-рітейлу Польщі, ресурс allegro.pl, який реалізував розділ з продажу автозапчастин на базі TecDoc (ми про це писали).

  • Провідний іспанський інтернет-магазин автозапчастин motordoctor.es

  • Один з потужних німецьких ресурсів kfzteile24.de

  • Британський портал з продажу запчастин autodoc.co.uk

Всі вони обрали TecDoc за його переваги, зокрема за неперевершену точність даних для підбору потрібних деталей.

 

 

Продукцію компанії TecAlliance, а саме електронний каталог по підбору запчастин TecDoc WebCat 3.0, можна купити в Україні офіційно! А також у всіх країнах СНД: Азербайджан, Вірменія, Білорусія, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Росія, Таджикистан, Узбекистан. Партнером і дистриб'ютором TecDoc є компанія AGV Aftermarket. Замовлення і тестовий доступ можна оформити online на сайті http://webcat.tecdoc-cis.com/

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня