Нові функції пошуку в TecDoc

Нові функції пошуку в TecDoc

Каталог TecDoc від TecAlliance в новій версії 08.2021 та  09.2021 відкриває своїм користувачам додаткові можливості: доопрацьовано алгоритм пошуку транспортного засобу, персоналізовано розрахунок нормогодин та додано зручного функціоналу для порівнювати запчастини. Розкажемо про це детальніше.

 

Варіанти пошуку за замовчуванням

 

На головній сторінці TecDoc стандартно відкривається вкладка “Пошук вручну”. Але якщо вам частіше потрібен варіант “Ідентифікація автомобіля”, то тепер це можна зафіксувати в налаштуваннях. Відтак не доведеться клацати кожного разу на потрібний варіант.

 

 

 

 

 

Розрахунок власних нормогодин

Наступна функція дуже корисна для тих СТО, які  використовують нормогодини для розрахунку вартості робіт. Тепер в налаштуваннях можна зазначити  свої розцінки  нормогодини, а TecDoc  автоматично враховуватиме вашу вартість робіт у відповідних розділах. Передбачена можливість  налаштувати цінник  в різних валютах та з ПДВ.

 

 

Зручні інструменти фільтрації 

Відтепер ви можете фільтрувати значення числових критеріїв за допомогою повзунка.Дана зручна опція доступна, якщо для кожного критерію передбачено  понад сім значень. Це дозволяє не прокручувати всі наявні  варіанти та витрачати час, а зручно посунути повзунок до потрібного значення.

 

Удосконалили функціонал порівняння запчастин 

Також було покращено функціонал порівняння деталей. Тепер ви можете закріпити артикул для зіставлення  з іншими артикулами вибраної групи, а також виділити значення, які співпадають чи не співпадають.

 

 

 

 

Продукцію компанії TecAlliance, а саме електронний каталог по підбору запчастин TecDoc WebCat 3.0, можна купити в Україні офіційно! А також у всіх країнах СНД: Азербайджан, Вірменія, Білорусія, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Росія, Таджикистан, Узбекистан. Партнером і дистриб'ютором TecDoc є компанія AGV Aftermarket. Замовлення і тестовий доступ можна оформити online на сайті webcat.tecdoc-cis.com

 

 

 

 

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня