GSP розширив асортимент до легкого комерційного транспорту

GSP розширив асортимент до легкого комерційного транспорту

Глобальний виробник запчастин GSP розширив лінійку для легкого комерційного транспорту (LCV). Для цієї автомобільної групи компанія тепер пропонує карданні вали преміум-класу та комплектуючі запчастини до них. Також експерти GSP розповіли про підбір запчастин до найбільш популярних моделей авто комерційного призначення в Україні.

 

Запчастини від виробника GSP, зокрема й кардани, створюються за принципом зворотної розробки, що забезпечує їх повну відповідність всім необхідним стандартам якості. Так, кардани на конкретну марку автомобіля розробляються одночасно з іншими деталями приводу, що гарантує повну відповідність та легке встановлення.

Карданні вали - група запчастин, яка має не так багато пропозицій, як інші – наприклад, фільтри чи олив. Тому якісна альтернатива оригінальним деталям цього елементу трансмісії - на вагу золота.

Машина з повним або заднім приводом рано чи пізно потребуватиме сервісу карданного валу через несправність хрестовин, знос підвісних опор, рухливих і нерухомих шліцьових з’єднань тощо. Відтак заміна карданів чи їх елементів може стати перспективним напрямом бізнесу для багатьох СТО. Дізнайтеся про перелік карданів популярних в українських автосервісів.

Фахівці GSP  зробили Підбір запчастин по марці легкого комерційного транспорту до найбільш розповсюджених в Україні марках автомобілів. Зокрема до цього переліку увійшли п’ять найпопулярніших модифікацій:

  • Volkswagen Transporter
  • Mercedes-Benz Sprinter
  • Opel Vivaro / Renault Trafic
  • Renault Kangoo
  • Mercedes-Benz Vito

 

Компанія GSP постійно розширює свій асортимент позиціями до популярних автомобілів. Зокрема, це деталі до Ford Transit, Renault Master / Opel Movano / Nissan Interstar, Mitsubishi L200, VW Crafter, Fiat Ducato / Citroen Jumper / Peugeot Boxer, Hyundai Starex тощо.

 

Важливо відзначити, що ці запчастини зручно підбирати в глобальному каталозі TecDoc. GSP є сертифікованим постачальником даних до цього популярного каталогу.

 

 

Про компанію

GSP AUTOMOTIVE Group — провідний виробник автомобільних комплектуючих на світовому ринку післяпродажного обслуговування. Компанія з 1985 року виробляє приводні вали, комплекти шарнірів рівних кутових швидкостей (ШРКШ), колісні підшипники та гумометалеві елементи, деталі рульового керування й підвіски.

Персонал GSP включає понад 2300 людей, компанія виробляє понад 10 мільйонів комплектів шарнірів та 5 мільйонів приводних валів на рік. Весь асортимент продукції компанії охоплює понад 2500 ШРКШ та понад 1500 приводних валів. Крім того, GSP виробляє широкий асортимент маточин (3,2 мільйона на рік) та гумометалевих виробів (6 мільйонів на рік), а також близько 25 мільйонів деталей рульового управління та підвіски. Продукцію GSP можна знайти в більш ніж 120 країнах з охопленням парку близько 95%.

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня