Чому достовірна інформація зберігає гроші й репутацію?

Чому достовірна інформація зберігає гроші й репутацію?

Будь-який автосервіс чи автомагазин потребує достовірних та актуальних даних, які не потрібно перевіряти двічі. Адже це не лише час, а й задоволеність клієнтів. Кожна некоректно підібрана запчастина - це потенційно втрачений клієнт. Ось чому існує необхідність у використанні максимально актуальних баз даних.

 

Відомий каталог TecDoc від TecAlliance, хоча і є найбільшою базою даних про запчастини, до недавнього часу оновлювався лише раз на квартал. Також ці оновлення були досить технічно складними для постачальників даних. Тепер цю ситуацію виправлено - каталог стає максимально актуальним завдяки оновленням в режимі реального часу із функціоналом Instant Data Processing (IDP).

IDP - це новий API-интерфейс, який революційно змінює процес адаптації оновлень в каталозі TecDoc та робить його найбільш актуальною базою даних, де інформація оновлюється моментально. Щобільше, всього за кілька секунд всі дані, що передаються через IDP, будуть інтегровані та опубліковані не лише в каталозі TecDoc®, а й у Web Service та Web Shop. Таким чином кожна СТО та автомагазин у всьому світі можуть завжди працювати з найостаннішими та найбільш точними даними - про деталі, які були розроблені для нових автомобілів, покращені та змінені запчастини, тощо.

Кожна СТО та автомагазин у всьому світі можуть завжди працювати з найостаннішими та найбільш точними даними

Також компанія TecAlliance встановила стандартизовані процеси оновлення даних TecDoc, надавши постачальникам численні рекомендації у формі перевірок і ключових показників ефективності. Це гарантує, що дані в каталозі відповідають наступним вимогам до якості: вони вірні, чітко інтерпретованих, стандартизовані, одноманітно представлені, зрозумілі, актуальні та повні - все для задоволення інформаційних потреб в точці продажу. Для СТО, автомагазинів та інших точок продажу це означає, що завжди є доступ до найбільш актуальної інформації та завжди є можливість до задоволення потреб клієнта.

“Вся бізнес-модель TecAlliance базується на даних та інформації. Й самі продукти є даними, такими як дані про транспортний засіб, товар або додаток, або це товари, такі як онлайн-каталоги, які виробляються на основі тих самих даних та інформації. Для того, щоб мати змогу продовжувати успішно формувати наш каталог, ми повинні щодня переконувати своїх клієнтів у нашій ефективній діяльності, яка базується, серед іншого, на якості даних”, каже Андреас Ассманн (Andreas Assmann), керівник проекту Data Quality Management.

Також додамо, що одночасно з активною інтеграцією IDP у роботу постачальників даних, компанія TecAlliance вводить нові стандарти якості даних та систему контролю Data Quality Management. Про це ми розкажемо в наступних релізах. Слідкуйте за оновленнями.

 

Купити TecDoc офіційно

Продукцію компанії TecAlliance, а саме електронний каталог по підбору запчастин TecDoc WebCat 2.5 або 3.0, можна купити в Україні офіційно! А також у всіх країнах СНД: Азербайджан, Вірменія, Білорусія, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Росія, Таджикистан, Узбекистан.Партнером і дистриб'ютором TecDoc стала компанія AGV Aftermarket. Замовлення і тестовий доступ можна оформити online на сайті http://webcat.tecdoc-cis.com/

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня