В TecDoc з’явився відомий німецький виробник олив

В TecDoc з’явився відомий німецький виробник олив

Компанія ROWE Mineralölwerk GmbH з Worms, що відома високоякісними мастилами «Made in Germany» і доступна у більш ніж 80 країнах світу стала постачальником даних до глобального каталогу TecDoc.

 

Співпраця з Tecalliance покликана покращити доступ клієнтів до продукції, полегшити підбір технічних рідин з широко асортименту  ROWE. Крім того, з допомогою TecDoc ROWE хоче зручно та якісно інформувати партнерів про технічні характеристики мастил та сертифікати своєї продукції.

Про підбір технічних рідин й лайфхаки пошуку в TecDoc читайте за посиланням bit.ly/3LDJxNv

 

Технічні рідини для електромобілів

Продукція виробника відповідає зростаючим європейським вимогам зі стійкості та екологічності. Має ROWE лінійку й для електромобілів. ROWE має хороші позиції в цій області з різними охолоджувальними рідинами та рядом мастил і комбінованих олив. Крім того, компанія пропонує безліч інших продуктів, таких як промислові мастильні матеріали та зимова хімія.

Сьогодні ROWE керує власною гоночною командою ROWE RACING, яка служить «лабораторією» для покращення мастильних матеріалів компанії.

 

Продукцію компанії TecAlliance, а саме електронний каталог з підбору запчастин TecDoc WebCat 3.0 можна купити в Україні та Грузії офіційно! Також у всіх країнах СНД (окрім росії та білорусії): Азербайджан, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Таджикистан, Узбекистан. Партнером та дистриб'ютором TecDoc є компанія AGV LAB LLC. Замовлення та тестовий доступ можна оформити на сайті webcat.tecdoc-cis.com

 

AGV LabAftermarket Digital Vision – підрозділ компанії AGV LLC. який займається розробкою та інтеграцією сучасних IT рішень на ринку постпродажного обслуговування автомобілів.

Унікальний досвід роботи понад 12 років на ринку Aftermarket у міжнародному форматі, дає нам ясне розуміння потреб гравців ринку, та можливість допомагати їм впроваджувати та використовувати програмне забезпечення та IT рішення з максимальною ефективністю. Наші продукти: веб технології обслуговування автомобілів - CRM Система MOE-STO, платформа online навчання співробітників автосервісів і автолюбителів.

В арсеналі наших інструментів є розробки та ресурси для digital просування автозапчастин та сервісів в інтернеті для В2В та В2С аудиторії.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня