Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

На що звертати увагу при покупці ШРКШ для свого автомобіля?

На що звертати увагу при покупці ШРКШ для свого  автомобіля?

Нові імена завжди викликають скептичну реакцію, особливо якщо це стосується такого консервативного сектору як вторинний ринок автозапчастин. Тому ми склали найбільш актуальні питання до китайського виробника, компанії GSP Group, стосовно вибору шарніру рівних кутових швидкостей (ШРКШ). Цей товар особливо затребуваний серед українських автовласників, враховуючи стан вітчизняних автошляхів.

1. Однією з груп автомобільних компонентів, які виробляє GSP є шарніри рівних кутових швидкостей (ШРКШ). Як давно ви робите ці компоненти і чому вас можна вважати експертом в цьому сегменті? 

— Цього року ми відзначаємо нашу 35-ту річницю і всі ці роки починаючи з 1985-го ми виробляємо ШРКШ. Сьогодні маючи 22% частки ринку і мережу продажів, що охоплює понад 120 країн і регіонів, GSP відіграє провідну роль у виробництві автозапчастин для вторинного ринку. Ми виробляємо понад 13 мільйонів ШРКШ щорічно і, безумовно, маємо досвід в цій області, про що свідчить наша репутація, підтверджена клієнтами та ринком.

Усі ШРКШ виробляються на заводі площею майже 20 тисяч квадратних метрів. Лише на виробництві працює понад 400 людей, а в R&D департаменті постійно розробляють нову та покращують існуючу продукцію понад 60 інженерно-технічних працівників, серед яких 20 має старші звання.

 

2. Які основні дефекти може проявити неякісний ШРКШ?

— Низька якість ШРКШ призводить до ряду проблем. Наприклад, його неможливо надійно встановити через невідповідність розмірів. Або ризик виникнення шуму, вібрацій і навіть відмова ABS з супутніми проблемами в управлінні аж до аварійних ситуацій. Важливий аспект в короткому терміні служби і поганій якості матеріалів через що механізм може вийти з ладу в спекотну або холодну погоду. Неякісний ШРКШ може пошкодити навіть щебінь, що летить з-під коліс на ремонтованих ділянках дороги, що в Україні трапляється досить часто. 

3. Чи можна по упаковці виявити фальсифікат, куди дивитися, на що звертати увагу? 

— Є деякі моменти, які можуть допомогти вам визначити підробку. Наприклад: 

1) Упаковка. Дуже часто деталі зроблені з неякісного матеріалу, мають коробку з низькою якістю друку.; 

2) Запах. Фальсифіковані компоненти зроблені, як правило, з низькоякісної гуми і мають неприємний запах.  

Але перш за все, щоб уникнути покупки фальсифікату, ми радимо купувати нашу продукцію у дилерів GSP.

4. Чи важливе розташування заводу, чи якість фірмової запчастини не залежить від країни, де її випустили?

— Виробництво ШРКШ включає в себе різні матеріали і понад 20 технологічних процесів - сталь зі стабільними характеристиками, високоякісне мастило, потрібні чудові постачальники гуми, сучасне обладнання та достатньо кваліфікований технічний персонал. Таким чином, місце розташування заводу дуже важливо, тому що деякі країни або регіони можуть не мати відповідних умов. Інша справа, що в таких країнах як Німеччина, Японія або США, все є для виробництва високоякісного виробу будь-якої складності, але в підсумку продукція вийде занадто дорогою, що не влаштує більшість клієнтів. Тому, на даний момент велика частина наших ШРКШ, та й не тільки, виготовляються в Китаї.

Бездоганна якість у виробництві  ШРКШ понад 35 років!

5. Кого ви вважаєте своїми основними конкурентами в сегменті деталей ходової частини на нашому ринку? Назвіть свої сильні і слабкі сторони?

— З етичних міркувань, ми не хотіли б проводити прямих порівнянь з будь-якими іншими компаніями. Ми поважаємо своїх конкурентів.

Разом з тим, потрібно підкреслити, що GSP - це виробник, заводи якого самі виготовляють свою продукцію, а не тільки упаковують її.

На всіх наших заводах введена і постійно працює система контролю якості за стандартами ОЕ.

Крім того, GSP надає гарантію 2 роки без обмеження пробігу, на весь асортимент своєї продукції, a наш асортимент включає в себе 40 .000 найменувань.

Маючи цю інформацію, наш клієнт або партнер сам може зробити свої порівняння і висновки.

Бездоганна якість у виробництві  ШРКШ понад 35 років!

До питання про сильні і слабкі сторони. Одна з найсильніших сторін - це якість нашої продукції. Як уже згадувалося вище, у нас більше 35 років досвіду роботи зі стабільно чудовою якістю. Деякі з китайських конкурентів можуть бути близькі до нашого якості, але немає стабільності якості в різних партіях. Кожен з ШРКШ GSP строго перевіряється на відповідність стандарту і гарантує успішну установку з першого разу. Крім того, ми впроваджуємо поліпшення, націлені на український ринок, щоб забезпечити надійну роботу наших деталей навіть в суворих кліматичних умовах при температурі до -40 ℃.

І вартість може бути одним з найбільших недоліків для нас, так як ми застосовуємо відмінні матеріали і методи обробки. Таким чином, наші витрати вище, ніж у наших конкурентів, навіть якщо ми намагаємося знизити їх, якість і вартість завжди відповідають одна одній.

З іншого боку, нас турбують підробки під GSP, а в деяких країнах контрафакт продається іноді навіть дорожче, ніж оригінальна продукція GSP! Зараз нам важко ліквідувати цю прогалину через недосконалість міжнародних законів.

Бездоганна якість у виробництві  ШРКШ понад 35 років!

6. Кажуть, що дорожче завжди краще. Можете спростувати цю гіпотезу на прикладі продукції GSP?

— Є багато прикладів, вибираємо три з них.

1) Корпус ШРКШ. З'єднання розроблені відповідно до оригінальних аналогів (таких як AAR, VL, DO, TJ) для забезпечення гарної взаємозамінності, продуктивності і тривалого терміну служби. Багато конкурентів цього не зроблять.

 2) Термічна обробка матеріалів: цей процес дуже важливий для надійності продукту, і GSP робить це на 100% самостійно. Вироби повинні пройти процес відпустки при певній температурі протягом чотирьох годин після термічної обробки, щоб уникнути тривалого контакту з повітрям і усунути внутрішнє напруження. Більшість конкурентів не в змозі задовольнити цим технологічним вимогам термообробки і відпустки заготовки, а деякі з них зовсім не використовують цю процедуру. Навіть якщо ШРКШ не можна відрізнити за зовнішнім виглядом від нашого, цей процес є критично важливим для експлуатаційних характеристик вузла.

3) Гумовa манжета ШРКШ: GSP використовує неопренові чохли з високою зносостійкістю, які витримують найширший діапазон температурних перепадів.

А деякі аналоги використовують дешеву гуму з поганими характеристиками, що може скоротити термін служби виробу.

7. СТО воліють працювати з перевіреними брендами і постачальниками. У чому основна вигода співпраці з вами для СТО або продавців запчастин?

— Для станцій технічного обслуговування продукція GSP зручна в установці, оскільки перед відправкою проводиться відповідне тестування. Оригінальні ШРКШ від GSP мають чудову якість і взаємозамінність. Відмінна якість продукції знижує кількість скарг і підвищує задоволеність клієнтів.

Для продавців запчастин GSP має повний асортимент оригінальної продукції для задоволення всіх потреб. Продавець запчастин може отримати більше прибутку за нові деталі, які ми оперативно розробляємо і поставляємо вчасно. Глибоке розуміння продуктів від технічного відділу GSP, які проводять консолідацію запчастин, що скорочує необхідний обсяг запасів для нашого клієнта.

8. В Україні GSP ще не дуже поширений, а наскільки відомий ваш бренд в інших країнах?

— Бренд GSP зареєстрований в 120 країнах, і на його частку припадає понад 50% наших світових продажів. У нас є два розподільні центри в США, які обслуговують клієнтів в Північній Америці і продають продукцію під маркою GSP.

У Європі, наприклад в Німеччині, ми маємо логістичний центр в Гамбурзі для продажу продукції під маркою GSP. З більш ніж 200 клієнтів даний регіон продажів охоплює майже всі європейські країни, і у нас є торгові марки GSP в Італії і Франції.

Незважаючи на те, що бренд GSP раніше був слабо представлений в Україні, наша продукція давно продається на українському ринку. Багато відомих українських брендів ШРКШ насправді виробляються компанією GSP.

9. Де можна придбати ШРКШ від GSP в Україні і до кого звертатися в гарантійному випадку?

— Клієнти можуть замовити продукцію GSP у наших офіційних дистриб'юторів в Україні. При необхідності, там же вони можуть вирішити всі питання, у тому числі, отримати гарантійну підтримку. Гарантійна підтримка складає 2 роки.

Про компанію

GSP AUTOMOTIVE Group — провідний виробник автомобільних комплектуючих на світовому ринку післяпродажного обслуговування. Компанія з 1985 року виробляє приводні вали, комплекти шарнірів рівних кутових швидкостей (ШРКШ), колісні підшипники та резино-металеві елементи, деталі рульового керування й підвіски.

Персонал GSP включає понад 2300 людей, компанія виробляє понад 10 мільйонів комплектів шарнірів та 5 мільйонів приводних валів на рік. Весь асортимент продукції компанії охоплює понад 2500 ШРКШ та понад 1500 приводних валів. Крім того, GSP виробляє широкий асортимент маточин (3,2 мільйона на рік) та резино-металевих виробів (6 мільйонів на рік), а також близько 25 мільйонів деталей рульового управління та підвіски. Продукцію GSP можна знайти в більш ніж 120 країнах із охопленням парку близько 95%.

 

 

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня