Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Надійний метод зберегти пороги

Надійний метод зберегти пороги

На жаль, новий автомобіль мало кому вдається зберегти в первозданному вигляді. Особливо часто страждають пороги, як від наших доріг, так і від неакуратного поводження з домкратом. Але є надійний спосіб зберегти пороги!

Захисне покриття днища в цілому, і порогів, зокрема, краще за інші частини кузова, і все ж, протистояти нашим умовам металу рідко вдається. Спеціальна плівка на порогах довго не живе, піддаючись "обстрілу" піщинками з-під коліс. Недосвідчені автолюбителі часто погіршують ситуацію неакуратним встановленням домкрата. Та й в цілому його конструкція така, що уникнути подряпин мало кому вдається при зміні коліс, а часом і деформація металу трапляється, якщо міняти колесо доводиться "в полі".

Винахідливі автолюбителі вигадали простий спосіб убезпечити поріг за допомогою порожньої пластикової пляшки. Достатньо невеликого зігнутого навпіл шматка, підкладеного під поріг в місці контакту з домкратом, і додатковий захист гарантує цілісність ЛФП. Просто і надійно, та й пляшки є практично скрізь, хоча краще заготовлений фрагмент возити з собою, благо він місця майже не займає і нічого не важить.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня