Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Разом проти коронавірусу: співробітники Continental у всьому світі об'єдналися в боротьбі з пандемією

Разом проти коронавірусу: співробітники Continental у всьому світі об'єдналися в боротьбі з пандемією

 

● Глобальна прихильність співробітників боротьбі з поширенням коронавірусу

● Доктор Аріан Рейнхарт, член Виконавчої ради з людських відносин: «Ми пишаємося єдністю, ініціативами та творчістю наших співробітників під час цієї кризи»

● Перепрофілювання виробництва: досвід Continental використовується для виробництва засобів індивідуального захисту і продуктів для сектора охорони здоров'я

Співробітники Continental у всьому світі співпрацюють, щоб зменшити швидкість поширення і знизити наслідки пандемії коронавірусу, надаючи конкретну допомогу в рамках різних ініціатив, включаючи виробництво засобів індивідуального захисту. За часів соціального дистанціювання вони висувають свої власні ідеї, працюючи над інноваційними концепціями і сприяючи захисту здоров'я і загального блага.

«Ми пишаємося єдністю в Continental, а також ініціативами і креативністю наших співробітників під час цієї кризи. Одна з наших чотирьох корпоративних цінностей відповідає такому духу: один для одного. Завдяки солідарності, співчуття, співпереживання і почуття відповідальності ми разом долаємо труднощі. Таким чином, наші корпоративні цінності знову створюють цінність для суспільства », - пояснив д-р Аріан Рейнхарт, член правління Continental з людських відносин. «Перетворюючи «соціальне дистанціювання» в «дистанційну соціалізацію», іншими словами, цілеспрямовано підтримуючи соціальні контакти в рамках існуючих можливостей і відповідно до заходів безпеки, ми можемо стати ще ближче один до одного як глобальне співтовариство під час цієї кризи».

Співробітники виробляють засоби індивідуального захисту з використанням 3D-друку

Співробітники в усіх країнах в даний час обмінюються ідеями через різні мережі Continental, такі як проектні групи і внутрішні платформи співпраці, і починають проекти, здатні допомогти іншим людям по всьому світу. Наприклад, на іспанському сайті Continental в Рубі більше 30 співробітників приєдналися до ініціативи Coronavirus Makers, щоб надати свої знання для виробництва медичних засобів індивідуального захисту. Співробітники виробляють невеликі партії сертифікованих медичних козирків для обличчя на дому, використовуючи як корпоративні, так і приватні 3D-принтери. Інші офіси в Європі, Азії та США також активно працюють в мережах зі спільного виробництва деталей для медичних масок, необхідних в лікарнях.

У Регенсбурзі співробітники розробили навісне обладнання для дверних ручок і виготовили його самостійно за допомогою 3D-друку. Це пристосування дозволяє відкривати двері передпліччям, не торкаючись дверної ручки руками.

Використання ноу-хау Continental в період кризи

Експерти Continental співпрацюють по всьому світу через свої структурні підрозділи та філії, використовуючи наявні знання і механізми, щоб допомогти в кризі. Завод Continental в місті Вінчестер, штат Вірджинія, США, зазвичай виробляє різні плівки для внутрішньої і зовнішньої обробки легкових і комерційних автомобілів. Виробництво тут було переобладнано в короткі терміни, і їх досвід був використаний для виробництва понад 6000 лицьових козирків в день, які доставляються в місцеві лікарні, медичні установи, поліцейські відділи і пожежні служби.

Подальший план дій розробляється або перебуває на ранніх стадіях реалізації. Основна увага приділяється використанню програмних рішень Continental для поліпшення прогнозів щодо пандемічних процесів, використання спеціальних поверхонь для кращого захисту від інфекцій, а також розробки та виготовлення електронних компонентів для медичних пристроїв.

 

Continental розробляє новаторські технології та послуги для стійкої і пов'язаної мобільності людей і їх товарів. Заснована в 1871 році, технологічна компанія пропонує безпечні, ефективні, інтелектуальні та доступні рішення для автомобілів, машин, транспортних потоків і транспорту. У 2019 році обсяг продажів Continental склав 44,5 млрд євро, і в даний час в 59 країнах і на ринках працюють близько 240 000 чоловік.

Департамент шин має 24 виробничих і конструкторських підрозділи по всьому світу. Будучи одним з провідних виробників шин з чисельністю працівників понад 56 тисяч чоловік, в 2019 році підрозділ оголосив про продажі на суму 11,7 млрд. євро. Continental входить в число технологічних лідерів у виробництві шин і пропонує широкий асортимент продукції для легкових автомобілів, комерційних автомобілів і двоколісних транспортних засобів. Завдяки постійним інвестиціям в дослідження і розробки, Continental вносить важливий внесок в безпечну, рентабельну і екологічно ефективну мобільність. Портфель департаменту Шини включає в себе послуги з торгівлі шинами і навігаційними системами, а також системи цифрового управління шинами для комерційних транспортних засобів.

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня