Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

AFTERMARKET MEDIA HUB - новий рівень ефективності PR

AFTERMARKET MEDIA HUB - новий рівень ефективності PR

У вас є важлива інформація, яку шукають автосервіси і продавці запчастин? Ми передамо її вашій аудиторії швидко та ефективно. А головне - безпосередньо. Адже інструменти direct marketing були і будуть в ТОП ефективності.

Aftermarket media HUB допомагає маркетологам та PR службам створити й розповсюдити цікавий таргетований текст: новини, технічні статті або прес-релізи у восьми російськомовних країнах СНД. Використовуючи сервіс - ви отримуєте зворотний зв'язок у формі звіту зі статистикою про публікації, перегляди, репости.

Як це працює?

  1. Ми перевіряємо текст на унікальність та інші параметри, оптимізуємо ілюстрації. Аналізуємо читабельність заголовка. Вносимо правки й створюємо таргетинг, оптимізуємо текстові матеріали для конкретної аудиторії.
  2. Ми поширюємо ваш контент в обраних вами регіонах, розміщуючи на спеціалізованих ресурсах INFO-PARTS. З наших ресурсів інформація переміщується далі - на новинні сайти, в прессу, дистриб'юторські портали, інтернет-магазини та СТО обраного регіону.
  3. Середній цикл життя звичайного прес-релізу - до 3 тижнів. Ми збільшуємо його до декількох років за допомогою SEO ключів. Ми аналізуємо пошукові запити і вставляємо в ваш текст ключові слова для високої видачі в рейтингу google|yandex - це дозволяє користувачам знаходити ваш текст, суттєво подовжуючи актуальність матеріалу на просторах інтернету.

Як почати користуватися?

Пройдіть реєстрацію компанії на сервісі - це разово. І ми підключимо вашу електронну адресу до описаного вище функціоналу. Після цього ви зможете надсилати свої релізи та статті з коментарями та побажаннями. Також ми здійснює професійний технічний переклад на російську та українську мови з багатьох інших.

Почніть прямо зараз і ми зробимо так, щоб ви керували контентом з одного вікна!  

http://press.agv-aftermarket.com/

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня