Ошибка
  • JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID: 2156

Купити офіційний TECDoc API для інтернет-магазинів запчастин стало ще простіше

Купити офіційний TECDoc API для інтернет-магазинів запчастин стало ще простіше

Кожен інтернет-магазин зацікавлений у створенні максимально зручного сервісу для своїх покупців. Частиною процесу покупки і вибору запчастин є підбір запчастини за параметрами або по автомобілю, причому, інформація має бути інтегрована в сайт продавця. Це дозволяє скоротити час на процес обслуговування клієнта, адже немає необхідності здійснювати телефонні дзвінки і займати підбором час менеджера.

Звичайно в цьому є й іміджева складова - адже сайт магазину повинен володіти необхідним функціоналом, щоб клієнти йому довіряли.

Збільшити функціонал сайту означає збільшити довіру і статус онлайн продавця, що дозволяє зробити багатьом відомий логотип TecDoc Inside, який дозволяє клієнтам, інтегрувати цей сервіс в сайт свого магазину.
Раніше така можливість була доступна лише великим гравцям ринку, але тепер все змінюється.
TECDoc став доступний як ніколи. Більше не потрібно переживати, що вартість підтримки сервісу буде коштувати надто дорого.


«Компанія TecAlliance, чиїм продуктом є TECDoc, ще кілька років тому прийняла нову стратегію почати роботу з малим і середнім бізнесом по всьому світу. І тепер, коли цінова політика дозволила зробити пакет доступним не лише великим гравцям, але й для будь-якого малого підприємства, без поділу за обсягом запитів. Звичайно це зробить бізнес більш конкурентоспроможним» - коментує офіційний дилер продукції TecAlliance в країнах СНД, AGV Aftermarket.

Вартість єдиного пакету TecDoc API складе трохи більше 100$. Купити або отримати консультацію можна на сайті офіційного дистрибутора.
Щоб придбати TecDoc WebCat 3.0 перейдіть за цим посиланням.

 

Про TecAlliance
Більше 20 років TecAlliance є одним з провідних світових фахівців у галузі даних для мережевої співпраці на ринку автомобільних запчастин. На додаток до актуальних даних про автомобілі та оригінальні запчастини на основі стандарту TecDoc, портфель TecAlliance включає в себе вичерпну інформацію по ремонту і технічному обслуговуванню, а також інтегровані рішення і консультаційні послуги для обробки цифрових замовлень, управління і аналіз вторинного автомобільного ринку. Каталог TecDoc є одним з провідних і найбільш повних у світі каталогів автомобільних запчастин. Сьогодні понад 600 кваліфікованих співробітників TecAlliance з 26 країн по всьому світу працюють, використовуючи свої технічні та бізнес-знання про вторинний ринок автомобілів для підвищення ефективності даних і процесів нашого каталогу. TecAlliance - міжнародна рушійна сила стандартизованих даних, цифрових процесів та інтегрованих рішень на ринку автомобільних запчастин.


   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня