TecAlliance представляє новий каталог TecDoc і веб-портал для керування замовленнями

TecAlliance представляє новий каталог TecDoc і веб-портал для керування замовленнями

Компанія TecAlliance, відома у всьому світі як провідний постачальник даних про запасні частини автомобілів, прийме участь у виставці MIMS Automechanika Moscow, представивши в павільйоні Форум, на стенді F365, свій постійно зростаючий асортимент послуг і рішень для різних учасників ринку автомобільних запчастин: від виробників і постачальників запчастин до оптових продавців і автосервісів.

 

«Ми плануємо показати декілька наших відомих рішень, наприклад, нову версію TecDoc Catalogue, нашого провідного європейського електронного ресурсу по ідентифікації запасних частин, - пояснює Роберт Швед, віце-президент з управління TecDoc 25 роківпартнерами, директор по африканському регіону і керуючий директор по Росії і країнам СНД. - Також хотілося б звернути увагу на Order Manager, нашу платформу для електронної комерції повного циклу, і Repair & Maintenance Information (RMI), комплексну систему даних з технічного обслуговування транспортних засобів».

TecDoc Catalogue 3.0 буде запущений на російському ринку до 25-ї річниці введення стандарту TecDoc Standard. Нова версія каталогу запасних частин стала ще більш зручною і інтуїтивно зрозумілою, а пошук - ще більш швидким і точним. Уже 25 років TecDoc Standard є надійним знаком якості для інформації і даних про запасні частини. Цей стандарт даних дозволяє застосовувати оптимізовані автоматизовані і оцифровані рішення по всьому ланцюжку поставок на ринку. Він забезпечує порівнянність, ефективність, прозорість і якість даних про продукти. Це дозволяє автосервісам точно ідентифікувати транспортні засоби та швидко знаходити потрібні запчастини. TecDoc Catalogue заснований на цьому стандарті даних і є одним з провідних в світі каталогів ринку автозапчастин. У ньому представлено понад 110 000 моделей автомобілів, зібрані дані по 6,6 млн. товарів більш ніж 700 марок, 254 млн. посилань і 48 товарних груп.

Новий TecDoc

На додаток до TecDoc Catalogue 3.0 на виставці будуть представлені й інші новинки. «Модуль Repair & Maintenance Information (RMI) пропонує завжди актуальну і вичерпну інформацію про ремонт і техобслуговування, що дозволяє виконувати роботи у відповідності зі специфікаціями виробника, - додає Роберт Швед. - А наше рішення по обробці замовлень Order Manager допомагає оптовикам і автосервісах в їх повсякденній роботі. На єдиному веб-порталі всі події, пов'язані з замовленням запасних частин, об'єднуються і можуть оброблятися в цифровому і автоматичному режимі, що спрощує процес розміщення замовлення і, таким чином, економить час і витрати. Кожному учаснику системи потрібно лише підключення до платформи B2B, після чого він може спілкуватися з усіма діловими партнерами, незалежно від їх вимог до формату даних і способу підключення».

Веб-портал для керування замовленнями

Новий хмарний веб-додаток Entry Supply Web дозволяє невеликим і середнім постачальникам запасних частин ефективно взаємодіяти з усією клієнтською базою Order Manager TecAlliance, сьогодні більше 25 000 користувачів по всьому світу використовує це рішення для обробки замовлень. Entry Supply Web дозволяє отримувати і експортувати замовлення від усіх торгових клієнтів, підключених до платформи Order Manager. При цьому не потрібно інтеграції рішень в IT-системи постачальників або інших зусиль по впровадженню.

Купити TecDoc офіційно в Україні

З 2017 року продукцію компанії TecAlliance, а саме електронний каталог по підбору запчастин TecDoc WebCat 2.5 або 3.0, можна купити в Україні офіційно! Вартість ліцензійного доступу становить 8 $ на місяць. Завдяки постійному оновленню Ви отримаєте можливість користуватися найбільш актуальним електронним каталогом online. Партнером і дистриб'ютором TecDoc стала компанія AGV Aftermarket. Замовлення і тестовий доступ можна оформити на сайті http://webcat.tecdoc-cis.com/

Отримати тестовий доступ

Крім цього, підрозділ AGV Lab надає послуги розробки В2В і В2С інтернет-магазинів запчастин, API TecDoc для підключення в існуючі інтернет-магазини, що дозволяє створити зручний і швидкий підбір автозапчастин по марці і моделі авто. Відправити запит на консультацію по API можна тут:

Запит на консультацію

   Похожие материалы (по тегу)


Comments
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

Вход

Запомнить меня